Tetszik neked ez a ruha? Hogyan vennéd fel inkább?
Nekem nagyon tetszik ez a ruha, szeretnék ilyet varratni, de érdekelne, hogy Ti milyen formában vennétek fel.
Ez a ruha: [link]
Én nem az elejébe, hanem max. az oldalába szeretnék cipzárt és két anyagból. Egy feketéből és egy virágosból.
A virágos anyag: [link]
Te a tetejét feketével és az szoknyarészt virágossal varratnád vagy fordítva?
Köszönöm a válaszokat. Igen van anyunak olyan talpa, valószínű olyan is lesz belevarrva(:
20:38 ~ Sajnos nem tudom mikor készül el a ruha, de ha kész írok e-mailt és elküldöm neked, ha szeretnéd(:
Még vélemények? (:
Utolsó, csodálkoztam, hogy ilyen még nem is volt, már szinte vártalak :D
Persze a zöld kéz neked is ment(:
Szerintem éppen az dobja fel hogy elöl van a cipzár de ha semmiképpen nem szeretnéd úgy akkor ne teljes cipzárt rakass hanem kb 10 centiset. De amúgy szerintem értelmetlen varratni mert olcsóbban megvan ha megveszed.
De amugy teteje fekete alja virágos ha már varratod.
14:10 ~ köszi a válaszod.
Most már biztosan így lesz, de megcáfolnám azt, hogy "értelmetlen varratni mert olcsóbban megvan ha megveszed".
1 az, hogy az anyag megvan, csak meg kell varrni - semmi pénz.
2 az, hogy anyu varrja, tehát még munkabért sem kell fizetnünk - szintén semmi pénz.
3 az, hogyha lesz benne cipzár, akkor az is max. 200 forint - tehát 200 forint.
4 az, hogy amit te linkeltél ruhát, csaknem 4300 forint.
Tehát ebből azt szűröm le, hogy 4000 forinttal olcsóbban kijövök a ruhából úgy, hogy rám van szabva és tényleg úgy néz ki ahogy szeretném.
Bocsi, ha bunkónak hangzik, de így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!