Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Máv korházban szültem nov.4....

Máv korházban szültem nov.4. -én 303 szobába . Szobatársaim nem vagytok itt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott szültem, csak egy hónappal ezelőtt! :) De szerintem hatásosabb ha az iwiwen keresed őket, ha esetleg emlékszel a vezetéknevükre! Én ott találtam rá az én szobatársaimra. :) Amúgy még novemberben is krumplupüre meg csirkecomb volt ebédre? :D
2009. jan. 8. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
szia ! hát ez jó, az a kaja... brutál rosssz és a leves felismerhetetlen volt :))
2009. jan. 8. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Krumplipüré! Nah, le tudom irni normálisan is. :D Mi a harmadik nap már röhögésbe törtünk ki mielőtt kinyitottuk volna a dobozt ami elég kellemetlen volt mert ketten császárosak voltuk és hát rendesen éreztük a varratot röhögés közben! És amúgy mi a véleményed a szülészetről? Nekem tetszett, egyáltalán nem volt korház hangulatom! De lehet, hogy csak azért mert tényleg nagyon jól kijöttünk a szobatársaimmal. A szülésem előtti nap még a terhespatológián feküdtem, hát az nagyon gáz volt.
2009. jan. 8. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem jó hely fiatalok a dolgozok is
2009. jan. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!