Kisajak összetapadás babánál?
Figyelt kérdés
11 hónapos lányommal jártam gyermekorvosnál, (eddig is jártam már vagy 3nál) felhívta a figyelmem a gyermekorvos, hogy a kislányomnak össze van tapadva a nunija, pontosabban a kisajkak és a hüvelybemenetnél van egy hártya, és keressek fel nőgyógyászt vagy gyerek sebészt, hogy írjon rá krémet. A kérdésem az lenne hogy a krémtől fájdalmas lesz-e neki a szétválás, és hogy körülbelül mennyi idő mire szét válik neki?nov. 15. 06:25
1/10 anonim válasza:
Recept nélkül kapható az ösztrogénes krém ami jó rá (de nézz utána), persze nem árt ha megnézi egy hozzáértő. Nem tudok róla, hogy fájdalmat okozna a kenegetés, szerintem nem okoz.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
A lányom nagyon lelkis baba. Attól tartok ha megpiszkálják neki, vagy a krémtől fájni fog neki. Remélhetőleg a krém segíteni fog.
nov. 15. 08:05
3/10 A kérdező kommentje:
És mennyi a valószínűsége annak hogy a krém segít, és nem lesz szükség műtétre?
nov. 15. 08:06
4/10 anonim válasza:
A tesóm gyerekeinél a kicsinél megoldotta a krém, a nagy nem engedte kenni, de masztrurbált (a gyerekkorira gondolok, 3 éves volt kb) és attól fokozatosan megoldódott. Szerintem elég ritka hogy tényleg műtét kell, csak ne ijedj meg a krém átmeneti mellékhatásaitól, ezek el fognak tűnni utána.
5/10 anonim válasza:
Ha megteheted Dr. Novák Hunort keressétek fel. Sajnos elég sok a barbár doki, aki "széttépi" ész nélkül, mint a kisfiúk kukacát felrántja.
6/10 A kérdező kommentje:
Milyen mellékhatások? 😰
nov. 15. 12:48
7/10 anonim válasza:
Egy kicsit elkezdhet kerekedni a kislány melle miatta. De mondom, ez átmeneti és kismértékű, utána visszaáll szóval nem kell megijedni. Más nem tudom, van-e.
8/10 anonim válasza:
Az en lányomnak is kB ennyi idősen volt ez. Mi elvittuk gyereknogyogyaszhoz és szetvalasztotta neki, ha jól emlékszem fultisztito pálcikara tett valamit. Meg sem rezzent az arca a lányomnak. Azóta is minden rendben.
9/10 anonim válasza:
Addig míg pisilésnél nem akadály, addig nem fogják szikével kezelni a problémát. A krém kb 99% hogy használ. Lányomnál is szétválasztották, hozzáteszem hogy én azt tudtam, hogy max fél napos történet lehet, mert előtte este még nem volt.
10/10 A kérdező kommentje:
Jártunk orvosnál. Kenőcsöt írt ki neki napi 1x. Egy hónapig. Remélem segíteni fog..
nov. 16. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!