9,5 hónapos kislányomnak össze van tapadva részlegesen a szeméremrésnél. Egy hártyát látok. Volt valakinél hasonló? Hogy kezeltétek? Mitől van ez?
Jesszusom mindegyik popsikrém hámosít..
A soudocrem és neogranormon pedig a világ vezető babakrémei...
Nehogymár ráfogd.
Ez hajlam is, és vigyázni is kell,hogy ne menjen belülre neki.
mindent elmond az orvos majd! nyugi! nem tudom, hogy fájni fog-e, elméletileg nem vészes, de hát ezt könnyű messziről mondani....
popsikrémet használhatsz, csak nehogy a puncijába menjen! már nagy, bőven elég ha csak akkor kened be neki a fenekét ha kakilt és nagyon vékonyan! én egyébként gyógyszertári kevert popsikrémet használtam, tökéletes volt és olcsó is. de ha kéred, receptre ír fel az orvos gyógyszertárit
Mindig nagyon ügyelek, hogy ne mennyen belülre. Mindenképp váltok popsikrémet. Azért nem mindegy, hogy mennyire hámosít.
Kipróbálom a gyógyszertárit.
Az ha össze nölnek a szemérem ajkak(ha ez nem születési rendelensség), az a nem megfelelö tisztításnak köszönhetö.
A krémek nem növesztenek össze semmit sem, ott rendes bör van és ez nem tud össze nöni. Ami lehet, hogy annyira bepálott neki, hogy ez úgynéz ki mintha össze nöne.
A hámosító krémek arra vannak, ha kicsipi a pisi, kaki akkor bekenjék vele, így a cink hatására gyorsabban regenerálódik a bör.
Ha nem születési rendelenesség, akkor ha rendszeresen tisztítod neki, nedves törlövel, akkor elfog tünni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!