Fog tudni majd nélküle is kakilni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3 hónapos babám vasat szed már újszülött kora óta viszont most miatta nem tudott kakilni már több napja nagyon szenvedett erölködött
Adtam neki laevolac szirupot és ez használt is neki
Tegnap előtt kezdtük el
Meddig kéne neki meg adnom, hogy tudjon nélküle kakilni?
Illetve ugye itt a vas a gond ígyis fog tudni majd nélküle ha ugyan Úgy szedi a vasat?
nov. 14. 12:19
1/7 anonim válasza:
Fog. De nem hiszem hogy minden nap kellene neki adni.
2/7 anonim válasza:
Ja és első körben orvossal kellene beszèlni hátha adnak más vas gyógyszert ami talán nem okoz szorulást
3/7 anonim válasza:
#1. A székletlazítókat huzamosabb ideig kell szedni.
4/7 anonim válasza:
Értem.köszi.sose kellett hasznàlnunk🙏🏻
5/7 anonim válasza:
Szerintem amíg szedi a vasat, addig nem fog menni. Utána persze, simán megtanulhat, de ugye most nem a képességgel van a gond, hanem a kiváltó okkal, amit nem tud felülírni. Felnőttként is szorulást okoz sokaknak az extra vas, pedig ott még rostdús étkezéssel meg hasonlókkal is lehet trükközni.
6/7 anonim válasza:
Gyerekorvost kérdezd. Nekünk a dulcosoftot egy hónapig kell, ha higul q széklet, akkor csökkenteni az adagot, de nem abbahagyni.
7/7 anonim válasza:
Mig szedi a vasat addig lesz szorulása, még nekem is szorulásom volt a vastól pedig 3 félét próbáltam. Konzultálj az orvostól hogy meddig add a székletlazítót, jól írják fentebb, huzamosabb ideig kell adni pl 1 hónap, vagy több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!