6 hónapos nem AKAR kakilni?
Figyelt kérdés
6 hónaposom az elmúlt 1,5 hétben nem akar kakilni. Tud, csak nem akar. Ha érzi az ingert (legtöbbször evés közben jön az inger de ha sokáig vissza tartja azon kívül is), azonnal kifeszíti a lábát, szó szerint látszik hogy össze húzza a fenekét, és csapkod a kezével. (Rászokott arra, ha nem akar valamit mostanában, látszólag dühösen, elkezdi maga mellett csapkodni a kezét, és a fejét is biccenti, mint mikor a nagyobb gyerekek ingerültek pl. Csak az enyém fekvő helyzetben csinálja.) Hozzá táplálást elkezdtük, változtatott a székletén, sűrűbb de nem kemény a széklet. Tápszeres baba. Miért ellenkezik ennyire a kakilás ellen és mit tehetek hogy ne ellenkezzen?jún. 17. 05:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem 6 hónaposan itt más lehet a hàttérben. 1.5 hete nem volt széklete, vagy volt csak ritkábban?
Lehet, hogy a megváltozott állag miatt fáj neki, vagy csak változott az emésztése és még szokatlan neki. Glicerines kúppal, vagy Dulcosoft sziruppal (nem Dulcolax véletlen sem), tudod a székletét lazítani.
2/4 anonim válasza:
Egy 6 hónapos még nem ennyire tudatos. M@s lesz itt a háttérben
3/4 A kérdező kommentje:
Van minden nap, vagy minden második nap, de látszik hogy vissza tartja ameddig tudja.
jún. 17. 15:05
4/4 anonim válasza:
Ilyet még őszintén szólva nem is láttam, hallottam. Lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni a gyermekorvost. Lehet, hogy fájdalmas neki a székelés. Nem szándékosan tartja még vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!