Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam csak hason aludni a...

Hagyjam csak hason aludni a 2,10 hónapos babám? Van légzésfigyelőnk.

Figyelt kérdés
Eleinte nem mertem hason altatni,de hasfájós-és így tudott elaludni.És most már csak így akar.Igaz ma egyedül hasról hátára átfordult.Hagyjam,vagy szoktassam vissza a hátára?A babakocsiban gáz,mert ott csak a hátán lehet-és nyűglődik
2009. jan. 8. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor hány hónapos?

Egyébként én mindkét gyerekemet hason altattam/altatom, és semmi bajuk. Légzésfigyelőnk sincsen!

A lányom 6 éves, akkoriban egyáltalán nem beszéltek róla, hogy ettől baja lehetne. Csak mostanában van a bölcsőhalálról ennyi szó, és főleg ezen az oldalon olvasok róla.

Ha szeret hason aludni, akkor hagyjad nyugodtan.

2 gyerekes anyuka

2009. jan. 8. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én elalvás utáv vissza fordítom igaz nem mindig sikerült mert megérezte nekem is 2 hónapos de már szerencsére rugdal és szerti a háton fekvést v. oldalt. változnak!
2009. jan. 8. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal egészségesebb, ha hason alszik!!!

Erősebb lesz a háta, hamarabb emeli, tartja a fejét. Jobb a pocijának, "maszírozza" saját magának. Ha visszabukik a kaja nem rögtön a légutakba megy, hanem kifelé. Tudja gyakorolni a kúszást, ahogy lassan felrugdossa magát a kiságy végébe. És a csípőjével sem lesz problémája, mert békaként felhúzza a kis lábát és ez jót tesz az első hetekben, hókban.

A babakocsiban persz lehet háton, majd megszereti, de ha a hasán szeret lenni mindenképp hason altasd. A bölcsőhalál nem attól történik, hogy hason alszik. Légzésfigyelővel nyugodt lehetsz, de hidd el, semmi baja nem lesz.

Ha erős babát szeretnél, jó tartással ne szoktasd a hátára!

2009. jan. 8. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.Tehát a kis Bendike 2 hónapos és 10 napos.Az első pár héten aludt a hátán,azóta szinte csak hason(vagy a mi mellkasunkon,szintén hason,de majdnem függőlegesen).Ő,hála égnek szép nagy erős baba,tartja is már magát hason,és már megmutatta,hogy följebb is képes kúszni az ágyában-főleg ha hisztizik :-)

Akkor megnyugodtam,legföljebb ne járunk annyit sétálni,vagy valahogy kibírjuk azt a bő fél órácskát.

És miért van az,hogy mostanában ha nem lát(és apa sincs ott),akkor sír?Szintén a babakocsiban-pl.amikor bemegyek a boltba(3perc az egész),és eddig olyan jól elvolt.

2009. jan. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!