Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet cipőt venni a...

Mikortól lehet cipőt venni a babáknak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
8 hónapos a lányom. Már felállt, nem erőltettük. A barátnőm fia 10 hónaposan állt fel, ő akkor már adott rá cipőt. A védőnő szerint is lehet adni, csak a mászásnál vegyem le róla. Anyukám azt mondja várjak vele , amíg elindul. Nem akarok rosszul dönteni.
2009. jan. 8. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elméletileg akkor kell rá "rendes" cipő, ha már megy. ez alatt azt értem, hogy kemény talp, stb... addig elég rá 1 kis mamusz, hogy fel ne fázzon. Azért fontos, hogy puha talpú és könnyen formálódó lábbeli legyen rajta, mert először lábujjhegyen állnak és kezdenek menni, ezt biztosan észrevetted, szóval ha kemény talpú cipőt adsz rá, akkor nem tud úgy mozogni a lába, ahogy kellene.
2009. jan. 8. 10:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2009. jan. 8. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen gondolkoztam, nekünk is aktuális.

Tegnap azt olvastam, hogy minél többet kell hagyni zokniban vagy mezítláb közlekedni a babát. Ezért én akkor veszek, ha már elég jól jár egyedül. Párszor ráadom majd bent is, hogy szokja meg, de egyelőre csak kinti viseletnek szánom. (Most zokniban "tapogatja a bútorokat", meg kézen fogva húz engem és úgy megyünk.)

2009. jan. 8. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2009. jan. 8. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

liliputi.hu

Olvasd el, nagyon jó, puhatalpú cipőkről van írás, meg cipők is vannak, egyes cipőkhöz van írva vélemény is.

Mi most rendeltük meg tőlük a liliputi kiscsizmát.

2009. jan. 8. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Megnézem!!
2009. jan. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!