Mennyire hasznos a járássegítő az épp totyogni tanuló
babáknak? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 11:44
1/7 anonim válasza:
Mi az a járássegítő?
2010. júl. 7. 11:49
2/7 anonim válasza:
Szia! Ha a bébi-kompra gondolsz akkor úgy tudom, nagyon hasznos csak könnyen a szülők lábára "hajt" vele ami elég megérezhető :) Hallottam már olyat is, hogy nehezebben tanul meg tőle járni de ez inkább nagymamák véleménye és nem igazi tapasztalat. Kollégám vett a gyermekének és segített a járás tanulásban és fejlődésében is, valószínű, ezt én se fogom kihagyni. Talán tudtam segíteni. Minden jót és sok boldogságot kívánok hozzá! :) 25 hetes kismama
2010. júl. 7. 11:57
3/7 anonim válasza:
Pont tegnap néztem ilyet a vaterán az én babám még csak 3hónapos szoval még nemkell neki,de sztem nem lehet rossz dolog,bár ki tudja lehet h csak felesleges pénzkidobás,mert ugyis mindenbe megkapaszkodik a baba ha már totyog.
2010. júl. 7. 11:57
4/7 anonim válasza:
A járássegítő, az nem a bébikomp! A szomszéd kislánynak van, 13 hónapos. Chicco és jópofa. Egy bohóc van rajta elől és zenél. Azért kapta, mert az anyukája dereka már leszakadt az állandó kétrét görnyedve sétáltatástól. (Mondjuk én így tuti nem fogom sétáltatni a lányom, mert szerintem nem jó.)
A kislány szerette, aranyosan tudott vele menni, nagyokat mosolygott közben. Én nem veszek, max kölcsönkérem tőlük, mert kb szűk 1 hónapig használta, utána már ment magától.
2010. júl. 7. 12:09
5/7 anonim válasza:
Nekünk is volt, mert az én derekam sem bírta...
Mondjuk mi a lakásban nem nagyon tudtuk használni, mert 2-3 lépés után valami bútorba ütközött a gyerek.:(
Inkább az udvaron hasznosítottuk, ott jól bevált.
Kb 3-4 hétig használtuk. Mi is Vaterán vettük, FP oroszlános. Most már csak dísz a gyerekszobában.
Jobb, mint a bébikomp....ez az én véleményem.
2010. júl. 7. 12:25
6/7 anonim válasza:
A járássegítő alatt a tologathatóra gondolsz, ugye? Hát, nekünk hátráltatta a járás elkezdését. Már egyedül felállt a fiam, és tett 1-2 lépést, amikor kaptunk egyet kölcsönbe. Amíg azt használta, nem volt hajlandó egyedül tovább próbálkozni. Amint eltettem a szekrénybe, a gyerkőc 1-2 nap alatt beindult és rohamosan fejlődött. Amkior elmeséltem egy ismerős gyógytornásznak jól letolt bennünket, hogy minek használtuk.
2010. júl. 7. 13:33
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A bébikompról nekem is azt mondta a gyógytornász, hogy nem ajánlja, a "tologatós" járássegítőről még nem kérdeztem. Eddig ezt jó ötletnek tartottam, de a mi lakásunk is nagyon kicsi, udvar nincs (panel), így valszeg ki sem tudnánk használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!