Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Bodza névről?

Mit gondoltok a Bodza névről?

Figyelt kérdés
Milyen embert képzeltek el ezzel a névvel?
nov. 10. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Komolytalan. Egyes szerepek betöltéséhez furcsa párosítás ez a név. Pl. Nem nagyon tudok elképzelni egy tekintélyes ügyvédnőt, akinek Bodza a neve. Kislányos komolytalanságot sugall számomra. Én hiszek abban hogy a név meghatároz minket valamilyen formában, nem adnék ilyen nevet.
nov. 10. 21:03
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

#11! Ezen mindig meglepődöm. Tényleg van olyan ember, aki név alapján választ ügyvédet vagy orvost? Oké, lehet, hogy magamban megmosolygom, ha az orvosnak "vicces" neve van, de eszem ágában nem lenne máshoz menni, ha egyébként jot hallottam róla, vagy őt ajánlották. Vagy fordítva. Hű, micsoda szép, átlagos név! Biztos remek ügyvéd!😂

nov. 10. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Én simán el tudok képzelni egy Bodza nevű ügyvédnőt vagy orvost. Számomra inkább az olyan nevek kislányosak, mint a Panka, Dorka. A Bodza jól áll kislánynak, felnőtt nőnek és idős néninek is, pl. a Bodza néni is aranyos szerintem. Inkább azért tartják sokan kislányos névnek, mert egyelőre szinte csak gyerekek viselik. Viszont fel fognak nőni nem is olyan sokára, (ahogy persze a Pankák, Dorkák is) és akkor már nem lesz semmi kislányos benne.
nov. 10. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Kutyanév, én két Bodza kutyát ismerek, az egyik egy gyönyörű puli, a másik kis korcs. Embernek nem tudom elképzelni, nekem már a Boróka is erős.
nov. 10. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Fura

De annyi fura név van már, hogy az csodálatos

Barka, Málna, és még sorolhatnám.

Szóval ez sem rosszabb mint a többi szépség.

nov. 10. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Kezdem megszokni, egyre gyakoribb. Én nem adnám, de bajom sincs vele.
nov. 10. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszik. Szivesen viselném.
nov. 11. 02:22
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

Ez a kutyanév dolog idegesítő, Peti kutya is van.. a Bodri, Zsömle stb kutyanév, amúgy ember nevet adnak a kutyának (amivel nincs baj).

Szerintem elég nagy hagyománya van a különböző virágneveknek, ez sem különb. Szerintem szép, aranyos, bájos. Nem gondolom, hogy felnőttként olyan nagy baja lenne belőle, olyan mint pl a Lili. Vannak erőteljesebb és lágyabb nevek.

nov. 11. 19:20
 19/20 Michael The Siren ***** válasza:
43%
Szörnyű
nov. 11. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen embert nem képzelek el ezzel a névvel. Két kutyát ismertem vele, egy foxit meg egy labradort. Gondolom, ha ismernék Bodza nevű embert, meg tudnám szokni, de nekem alapból ez kutyanév marad.
tegnapelőtt 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!