Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Bodza névről?

Mit gondoltok a Bodza névről?

Figyelt kérdés
Milyen embert képzeltek el ezzel a névvel?
nov. 10. 19:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Kutyafejűt.
nov. 10. 19:50
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Én “ismerek” ilyen nevű kutyát. Nem tudok elvonatkoztatni ettől, nem adnám ezt a nevet a gyermekemnek.
nov. 10. 19:52
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Vizslanév nekem. Ne haragudj.

Bíborka. Borbála. Boróka. Blanka.

nov. 10. 20:04
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
Az lett volna a lányom neve. Csak a lányom fiú lett🤷🏼‍♀️ Egyébként nekem is mindenki azt mondta, hogy ismert olyan kutyát. Mondjuk engem nem érdekelt.
nov. 10. 20:08
 5/20 anonim válasza:
41%
Nekem tetszik, de mivel a gyerekek gonoszak nem hiszem hogy adnam a lanyomnak. Szerintem cikiznek miatta
nov. 10. 20:28
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem is tudtam, hogy van ilyen név. De amúgy nekem tetszik, aranyos :D az én macskám még gyerekkoromban András volt, a kutyánk meg Zsuzsi, ezek mégsem allatnevek 🤷
nov. 10. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
Kutyánkat hívták így, egyébként ez inkább egy kutyanév. Legyen kamilla vagy Napsugár a gyereked inkább.
nov. 10. 20:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek Bodza nevű vizslát😊
nov. 10. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Tesómáknál a házban van egy Bodza nevű kislány. Először fura volt, de már negyedik éve hallgatom, hogy Bodzi így, Bodzi úgy, mostanra már teljesen olyan, mint bármilyen más név.
nov. 10. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló tapasztalatom van, mint a 9-nek. Van egy ismerősöm, akinek így hívják az unokáját. Fura volt először hallani, de megszoktam.
nov. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!