Mit gondoltok a Bodza névről?
Figyelt kérdés
Milyen embert képzeltek el ezzel a névvel?nov. 10. 19:50
2/20 anonim válasza:
Én “ismerek” ilyen nevű kutyát. Nem tudok elvonatkoztatni ettől, nem adnám ezt a nevet a gyermekemnek.
3/20 anonim válasza:
Vizslanév nekem. Ne haragudj.
Bíborka. Borbála. Boróka. Blanka.
4/20 anonim válasza:
Az lett volna a lányom neve. Csak a lányom fiú lett🤷🏼♀️ Egyébként nekem is mindenki azt mondta, hogy ismert olyan kutyát. Mondjuk engem nem érdekelt.
5/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, de mivel a gyerekek gonoszak nem hiszem hogy adnam a lanyomnak. Szerintem cikiznek miatta
6/20 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van ilyen név. De amúgy nekem tetszik, aranyos :D az én macskám még gyerekkoromban András volt, a kutyánk meg Zsuzsi, ezek mégsem allatnevek 🤷
7/20 anonim válasza:
Kutyánkat hívták így, egyébként ez inkább egy kutyanév. Legyen kamilla vagy Napsugár a gyereked inkább.
9/20 anonim válasza:
Tesómáknál a házban van egy Bodza nevű kislány. Először fura volt, de már negyedik éve hallgatom, hogy Bodzi így, Bodzi úgy, mostanra már teljesen olyan, mint bármilyen más név.
10/20 anonim válasza:
Hasonló tapasztalatom van, mint a 9-nek. Van egy ismerősöm, akinek így hívják az unokáját. Fura volt először hallani, de megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!