Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes fiam néha nagyon...

7 hetes fiam néha nagyon nehezen kakil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig naponta 5-6 kaki volt, most 1, van úgy, hogy egy se. Látom rajta, hogy erőlködik, tekereg, felsír, vörösödik a feje...

Gripe watert iszunk, de az csak a pukiknak használ. Mit tegyek?

2009. jan. 8. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
hát így van ez,egyébként nincs mindig széklet, puki az nagyon jó
2009. jan. 8. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
ez nálunk is ugyon igy van mi most vagyunk 8 hetesek és nagy on nehezen megy a kakilás egy kis kamillateát is adtam de nem igazán segitet "talán egy kicsit"
2009. jan. 8. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:

szia! kb. nekünk is ekkor kezdődött ez, és 6 hete tart :( agyrém. én már homeobogyótól kezdve mindent kipróbáltam, de vagy hasfájás lett a vége, vagy semmi hatás... úgyhogy végső esetben marad a lázmérő, vay a kúp.

segít még a hasmasszázs és a torna, rugkapálás is. ha a pici mozog, mozognak a belek is és talán nem "áll" be annyira a pocak.

most megint egy homeós bogyót próbálok ki, ha beválik, ígérem, megírom!

2009. jan. 8. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
én a második válaszolo vagyok remélem már ti is helyre jöttetek nekünk gricerines kupot irt a doki de csak egy felet kellet használni és volt széklete azt mondta a doki hogy ilyesmi elö fog még fordulni néha,remélem hogy mostmár rendbe leszünk irjatok hogy nálatok mi ujság
2009. jan. 9. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!