Két hetes kisbabám nagyon nehezen alszik el. Hogyan lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Eddig nappal kis hétalvó volt, telerakta a pocakját, és már aludt is. Most viszont többször, akár háromszor-négyszer újra mellre kell tennem, hogy elaludjon, és akkor sem megy simán. Volt valakinek hasonló?2011. febr. 1. 14:04
1/5 anonim válasza:
hajaj. volt ám. sokat ringattam, énekeltem neki. 3 hónapos korától aludt el úgy, hogy cicin simán.
2/5 anonim válasza:
Eleget eszik, lehet kevés neki a tej, nem lakik jól!?
Mérd le mennyit eszik 1 szopi alkalmával.
Ha eleget evett, akkor cumi, és ringasd el.
3/5 anonim válasza:
Azért nem alszik mert már nem akar annyit. Ha nem akar akkor ne altasd. de bizonyosodj meg róla hogy nem éhes.
ennyi idösen kezdenek el látni és ha fölé teszel olyan ágyfölé lógos zenélös dolgot akkor azt már nézi, akaszthatsz napközben mikor figyeled akár játékot is a kiságy oldalára, és már fordítani fogja arra a fejét és nézni fogja.
5/5 anonim válasza:
Nem szopik rendesen, nincs elegendő tejed, nem laktató a tejed! Nem szopik rendesen mert nem éhes amikor mellre teszed! Nekem is volt ilyen problémám, nekem kevés volt a tejem ami aztán műtétek miatt 10 nappal a szülés után el is apadt! De én naivan pl kialakítottam a kisfiamnak egy napirendet, a nagy okosok mondták, hogy 3 óránként enni kell... aztán napokig szenvedtem mert sem enni, sem aludni nem akart, mire kipróbáltam, hogy hagytam aludni ameddig akart (ez nálunk kb 3 és fél óra volt) utána szépen felkelt nézelődött és kb 4-5 óránként evet.. és ez tökéletesen működött...hízott rendesen evett meg minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!