Miért nem áll el a seb vérzése?
Figyelt kérdés
17 hónapos kisfiam el esett és lett egy seb a homlokán. Haza jöttünk le fertőtlenítettem és hagytam szabadon. Viszont még mindig vérzik. Kis félhold alakú a seb piros a vér. Ott van a két szemöldöke között. Most le ragasztottam neki de nem úgy tűnik mint ami el akar múlni.nov. 9. 09:55
1/7 anonim válasza:
Folyamatosan mozgàsban van az a terület, ami ùjra és ùjra felszakìtja a sebet. Èjjel több ideje lesz mozdulatlanul gyógyulni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
nov. 9. 10:26
4/7 anonim válasza:
Ahogy #1 írja. Ha nem múlik el próbáld ki az aloe verat. Ne krémet, rendes növényt. Nekem egyszer ujjpercnél volt, mert bedöglött a mosógép és hirtelen kézzel kellett mosnom. Utána már hiába nem mostam, nyilván folyamatosan nyitom-csukom a kezem. Sose gyógyult meg. Ajánlották a növényt és csodát tett.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen van itthon én is szoktam használni. Ez a pici fiú viszont olyan izgága hogy nem sikerült tennem a sebére.
nov. 9. 10:38
6/7 anonim válasza:
Türelem, nincs azzal semmi baj, majd el fog állni. Az emberi fej az egyik vérrel legjobban ellátott testrészünk, a leg vérzékenyebb.Lásd aki pengés borotvával borotválkozik megvágja magát akár órákig is vérezget.
7/7 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, vegyél a patikában seb összehúzó tapaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!