Hivatalosan mikor kell elkezdeni kúszni a babának?
Figyelt kérdés
A fiam már fel eves kora előtt kúszott és 7 hónaposan már mászott. Most lányom 6.5 hónapos és körbe kúszik,de csak irányba áll vele vagy játékért forog. Haladni gurulva megy, az egész lakást bejárja így át a küszöbön meg minden viszont nem kúszik előre, próbálkozik, ha lábával el tud valamirol rugaszkodni akkor megy kicsit előre vele de amúgy nem. Latom, hogy nagyon zavarja már hogy nem tud kúszni. Anyukám azt mondta en és tesóm csak 8 hónaposan kezdtük el kúszni de engem kicsit aggaszt hogy ő meg miért nem kúsziktegnap 21:44
1/3 anonim válasza:
Nincs két egyforma baba. 9 hónapos korig kell tudnia kúszni, még nincs elkésve egyáltalán. Az én fiam 8,5 hónapos volt mikor kúszni kezdett addig csak gurult.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaj de jó megnyugtattal. Valahol azt olvastam, hogy aki gurul az majd nem fog kúszni mert feleslegesnek érzi.
tegnap 21:54
3/3 anonim válasza:
Ahany szakember, annyi velemeny errol. Minket neurologushoz kuldtek, amikor nem kezdett el kuszni 8 honaposan a kisfiam, elvileg az a hatar.
Mondjuk ki is derult, hogy baj van, szoval nem volt ez egy rossz dolog, de ezek szerint mas meg 9 honapot mond.
Szoval valtozo :D
Az biztos, hogy 6 honaposan meg nincs elkesve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!