1 éves kor után hivatalosan milyen gyakran van védőnői látogatás? Vagy milyen gyakran kell védőnőhöz menni?
"Milyen gyakorisággal látogatja a védőnő a gondozásában levő családokat otthonukban?
1-3 éves korú kisded: évente legalább 6 alkalommal, a fokozott gondozást igénylők esetében évente legalább 6 alkalommal és szükség szerint."
Nálunk egy éve nem járt kint, én az egy éves státuszára vittem el hozzá a kislányomat!
Olyan szépen le van ez hivatalosan írva papírra,csak kár hogy néhány védőnő (bocs)sz@rik rá! Nincs olyan hogy kell!:)
A lányom elmúlt 3éves,de a védőnőn egyszer sem tette nálunk tiszteletét! 2hónapos volt a gyerek mikor új védőnő lett. Én elhordtam 1éves koráig az oltásokra meg 2-3havonta mérni. Utána csak a státuszokra meg oltani(bár a 15hónaposon ott sem volt a védőnő).
2 és 3éves kora között nem is látta a gyereket.
3 havonta kell neki menni ki hozzátok. A miénk nagyon aranyos, imádja a kisfiamat, így még mindig havonta jön.
Nálunk havi 1x van baba-mama klub, és ott utána meg szoktuk mérni a picurt, tehát az se 3 havonta történik..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!