Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz az, hogy minél később...

Igaz az, hogy minél később lesz abbahagyva a cicinalvás annál nehezebb lesz leszoktatni róla?

Figyelt kérdés
Mármint 1 éves kor felett. Ebben van valakinek tapasztalata, tényleg nehezebb vagy működik pár nap alatt az átszoktatás?
nov. 7. 12:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindkét lányomat 2,5 évesen szoktattam le, mert már csak komfortciciztek, nekem meg kifejezetten diszkomforttá vált :) Egyszerűen megbeszéltem velük jó előre, hogy egyszer el fog fogyni a tejecske, nem azért, hogy nekik rossz legyen, hanem mert elfáradt a cici, és nem tud több tejet készíteni, ne haragudjanak rám. Aztán egyszer csak szabtam egy határidőt (amikor már csak esti szopizás volt), hogy már csak 10x lesz tej, aztán már csak 9x,8x, már csak holnap, meg ma van az utolsó, de ne haragudjanak, és nagyon szeretem őket. Párszor még rákérdeztek, hogy lehet-e, de mondtam, hogy nem, és ennyi volt.
nov. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!