Igaz az, hogy minél később lesz abbahagyva a cicinalvás annál nehezebb lesz leszoktatni róla?
15 hónapos volt a kisfiam amikor szó szerint egyik napról a másikra elvettem tőle. Zavart, fájt, sok foga volt és már mindent evett.
Első este a mese olvasás után 40 percig sírt, kereste a pizsamámban.
Próbáltam beszéddel, simogatással, puszikkal elterelni.
Éjszaka amikor megébredt a suokasos cicizésekre vizet adtam neki a szívószálas kulacsából. Simán elfogadta.
Másnap a délelőtti alvásnál 20 percet kereste a cicit, de nem sírt, csak nyűglődött. De beszéltem hozzá, simogattam.
Következő este picikét, pár percet pityergett, szintén simogattam, beszéltem hozzá, dúdoltam.
10 perc alatt elaludt, nyugodt éjszakai alvása volt, egyszer kelt fel vízet inni.
Azóta átalussza az éjszakát és már nem kell a kezébe adnom a kulacsot sem, mert megtalálja ha esetleg mégis felébred. Iszik és alszik tovább.
Második napja szoktatom le a 20 hónapost, sajnos betegségem miatt SOS kell.
Pokoli nehéz. Engem elutasít így, hogy nincs cici. Este nagy nehezen elaltatja az apja, éjjel sem megyek egyedül semmire. Nappal is ordít, úgy dőlt ki a sírástól kifáradva.
Így nagyon nehéz, meg gondolom, érzi rajtam, hogy lelkileg is padlón vagyok, akármennyire tartom magam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!