Ez mennyire baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok 8 hetes koraszülött kislányom vérszegény meg amikor kórházban volt akkor derült ki a vérszegénység kapott vért is kellet vinni újra vérvételre és ma kaptuk meg az eredményt még mindig vérszegény és magas a pth szintje és alacsony d vitamin hiány azt írták a papírra ha sokat alszik stb akkor orvoshoz kell vinni haladéktalanul enni mindig fel kell 3 óránként aztán alszik evés után de mostmár egyre többet van ébren meg evés után kB 1 órán át illetve valamikor evés előtt is meg felkell mondtam az orvosnak, hogy sokat alszik szerintem és azt mondta akkor hnp megnézi a vérvétel eredményre semmit se mondott csak 3 csepp d vitamint kell adnom neki ennyi ébren lét kevés ennyi idősen?
okt. 30. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivan? Bocsi de nem világos. Az én gyerekem 8 hetesen aludt éjjel 12 órát nappal meg 5 öt azaz ergó 17 órát aludt a 24ből. Másfél órákat volt fenn egyébként az alvások között de mennyivel született korábban 37.hétnél korábban született?
okt. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!