Anyukák nektek is a számítógép, az internet, és fórumok, stb a kikapcsolódás pici babátok mellett?
Utolsó válaszoló, teljesen igazad van. De mikor odáig fajul a dolog, hogy esküvő előtt 2 héttel azt mondja hogy megöli magát, ha megnősül, meg hogy "pedig megígérted, hogy soha nem nősülsz meg" dumákat a fülem hallatára bedobja..........!
Szörnyű egy nő, próbálok vele normális lenni, de nem nagyon megy........szerencsére jó messze van, de így is látom 2 hetente.
A fia boldog, nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást......de ő ennek nem örül, ez bántja.
Megint témától eltértem bocsánat.....!
Ő most 50 éves fejjel, egész nap a stratégiai játékokon játszik, mert semmi más dolga nincs egész nap, éjfél -1 óráig gépezik, aztán másnap 11-12 fele felkel.
Van egy 1 éves lánya is......aki már szinte felnőtt......szóval ő szól be folyton.
ÚÚÚÚÚ
lehet elírtam 19 éves lánya, van szóval neki már semmi gondja csak az hogy engem csesztessen!
ááá ne foglalkozz vele!
az én anyósomnak is böki a szemét, hogy a gép előtt ülök sokat. viszont én egyetemre járok a 9 hónaposom mellett, és az anyagok többsége gépen van, így onnan tanulok sokszor, nem nyomtatom ki. így nem tudja széttépni a gyerek:)
viccet félretéve, én 6kor kelek, amikor a férjem elmegy dolgozni. összedobom a főznivalót, felrakom, készítek a picinek reggelit, összesöprök, felmosok, elindítom a mosógépet, összeszedem a megszáradt ruhákat, megetetem a kutyát, és ha még marad időm, csinálok magamnak valami harapnivalót, kávét és jövök ide. napközben teszem a dolgom, a picur mászik utánam, játszunk stb. ha elalszik, ülök le és tanulok, muszáj, másképp sose tudnék levizsgázni. aztán ebéd, séta, ha feljövünk, délután szokott még aludni 1-1,5 órát, addig szintén tanulok, vagy pl. vasalok, amit a baba mellett életveszélyes. aztán uzsi, játék, közben megint teszem a dolgom, de a gép megy, néha bekukkantok ide, megnézem a e-mailjeimet, fél szemem a babán. fürdés, vacsi, lefektetem a kicsit, aztán ha még marad energiám, ismét tanulok kicsit. összesen ülök vagy 3-4 órát napi szinten a gép előtt. anyósom szerint függő vagyok, meg trehány. hát nem tudom, amíg van itthon kaja, tiszta vasalt ruha mindenkinek, rend van és tisztaság, és a vizsgáimmal is jól haladok, addig nem izgulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!