Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy ne másszon...

Mit csináljak, hogy ne másszon ki mindenből a kisfiam?

Figyelt kérdés

16 hónapos a kisfiam és igencsak próbára tesz.

Kimászik mindenből. 6,5 hónaposan felállt, 7 hónaposan az etetőszékből mászott ki. Abban sem ül nyugodtan evés közben, mindig feláll, ki akar ugrani. Székre ültetem, onnan fejest akar ugrani. 10 hónapos kora óta szaladgál, azóta nem tudom beletenni a kiságyba, mert kimászik, elszökik.

Velünk alszik, de csak képletesen mert kb 5x felébred.

Babakocsival sem tudtam sehova vinni, 13 hónapos korától abból is kiszabadult, egyszer úgy kaptam el, felállt, éppen ugrani készült.

Autós gyerekülésből is kimászik, pedig a legszorosabbra van véve, többször is meg kell állni útközben. Most a babakarámból mászik ki, egyből szalad a székre, majd az asztal tetejére. Az a baj, hogy hiába viszem mindenhová is, mindent akkor sem tudok megoldani mellette, mert annyira erős, hogy simán kirántja magát a kezemből.

Főzni nem tudok, ígyis 6:30kor ébredünk, de ha felkelek akkor ő is ébred. Délután nincs lehetőségem főzni mindig másnapra.

Van egy lányom is, hát ő nem ilyen volt :)

Na mit csináljak ilyenkor?

okt. 23. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Hol kapott jó értékelést? ADAC teszten tuti nem, mert ha a gyerek ki tud bújni, ott ütközéskor is kirepülne belőle.

Árukeresőn a hulladék olcsó ülések is magas értékelésűek, mert a laikus szülő az alapján értékel, hogy olcsó volt meg neki tetszik, és akkor jól van.

Az, hogy a gyártó el sem meri vinni töréstesztre, mert mindenből megbukna, más kérdés.

okt. 24. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is az jutott eszembe hogy ha a gyerekülésből ki tud szabadulni, akkor egy ütközésnél repülni fog!

Lehet, hogy az ülés jó, de nincs beállítva a gyerekre.

A pántok állítható magasságúak szoktak lenni, nézzétek meg, nincs-e másik pozíciója.

De lehet, hogy egyszerűen még nagy a gyereknek.

okt. 24. 07:52
 13/15 A kérdező kommentje:

A BeSafe iZi Twist és az iZi Twist B i-Size a legmagasabb „Nagyon jó” biztonsági besorolást érte el az ADAC / Stiftung Warentest független autóülés teszten, 2020 májusában. Ők az egyetlen gyermekülés és 2az1-ben ülés a teszten, amely ilyen remek eredményt ért el „Nagyon jó” minősítéssel.

Ez lenne az, de akárhogy néztük a pántokat nem volt velük gond.

okt. 24. 07:53
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Van olyan, hogy a jól beállított övből is kibújik. Erre van kitalálva ez a mellkaspánt.

okt. 24. 08:07
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es. Ez de szuper!!!! Köszönöm❤️❤️
okt. 24. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!