Akinek a babája melett ott kell feküdni,hogy aludjon,mikor tud együtt lenni a párjával?
Figyelt kérdés
okt. 23. 21:36
1/15 anonim válasza:
Miért kell a baba mellett feküdni? Hány hós?
2/15 anonim válasza:
Amikor elaludt és kimentünk a szobából...
3/15 A kérdező kommentje:
Mert ha valaki,bárki nem fekszik ott egyből fölébred minden alkalommal,8 hós
okt. 23. 22:22
4/15 anonim válasza:
Amikor tenyleg egesz ejjel mellette kellett fekudni, akkor sehogy. Mert mikor ugye, ha ebren van, nem lehet,de ha alszik, ott kell lenni…
De szerencsere az ilyen ejjelek ritkak mar, ha elalszik, altalaban ki tudunk jonni mellole.
5/15 anonim válasza:
Olyankor sehogy. Nálunk is volt egy jó hosszú ilyen időszak. Totál felszínesen aludt, azonnal észlelte ha kimennék. Sz@r volt, de egyszer megérett rá az idegrendszere, hogy végre ő is mélyen aludjon.
6/15 anonim válasza:
Napközben mikor elvolt magában, vagy beraktunk neki tv dalokat, azt a kis időt kibirta míg gyorsan együtt voltunk. Meg mikor atjott mama, a fürdőszobába egymásnak estunk. Hát na, volt ilyen is.. Nem a hosszú szeretkezesek ideje volt, hanem a gyors szexé, de igyis jó volt.
7/15 anonim válasza:
"Mert ha valaki,bárki nem fekszik ott egyből fölébred minden alkalommal,8 hós"
Nos, ez esetben leszoktatod erről a gyereket.
8/15 anonim válasza:
Birom ezeket a tanacsokat 7-es.
Na es hogy szoktatod le?
9/15 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen időszak, a védőnő is azt mondta, hogy majd érik az idegrendszere, és tényleg. Csak akkor aludt, ha mellette voltam, egy időben csak akkor, ha simiztem is, hát engem nagyon megviselt, hogy semmit se alszok, maximum bóbiskolok, eszembe se jutott együtt lenni a férjemmel...
10/15 anonim válasza:
Este mélyebben alszik, akkor át tudja tenni a férjem a kiságyba és van kB 2 óránk mielőtt észreveszi, hogy nincs mellette senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!