Tippek együtt alvásra? Nem férünk el. (Babaöböl, matrac, új agy?)
8 hós babám beszokott közénk az ágyba, de nem férünk el.
Opciók:
- veszünk nagyobb ágyat
- kidobjuk a jelenlegit, a mi és az ő matracaval lekoltozunk a földre
- babaöböl?
Az a baj, hogy már régóta all, és abból szerintem kiesne. Elég magas agyunk van.
Valójában én elég rosszul alszom, mindig nézem, hogy rendben van-e. Nekem nsgy nyugodtsagot adott a legzesfigyelo. Lehet q legzesfigyelo miatt a föld lenne a legjobb megoldas, ott tudnank szeparalni, ugyanakkor nem vagyunk ilyen puritanok.
Van esetleg ötlete valakinek?
A kiságynak van rácsa vagy ha ifi ágy leesés gátlót vesztek rá és úgy tolod magad mellé (bár ott kehet túl vastag a matrac a légzésfigyelőnek).
Ha légzésfigyelőt akarsz akkor a kiságy a legjobb opció. Ha nem ragaszkodsz a légzésfigyelőhöz akkor ti tudjátok nektek melyik fér bele anyagiakba két új matrac vagy egy új óriás ágy. Kényelem szempontjából szerintem édes mindegy, ha nincs köztetek rács vagy valami ígyis úgyis kényelmetlen lesz sőt ahogy járni kezd és érik tovább az idegrendszere csak még rosszabb. Mi csak utazáskor aludtunk együtt, de 1 éves kora után a férjem aki amúgy imádott vele aludni is azt mondta hogy na ezt többet nem.
Amíg nem aludt velünk 10-30-60 percenként ébredt. Azóta kb. 2-3x 1 éjjel. 3 hete alszik velünk. Én nem bírok tovább ennyit ebredni. A kérdés nem erre vonatkozott, köszönöm, nem kérek több tanácsot
Akik a kérdésre válaszoltak, nekik köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!