Szerintetek van e olyan női név amit ezen az oldalon sosem szóltak meg még?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van e olyan név amit még sosem szóltak meg, teljesen elfogadott. Pl.nem szólták meg azért mert, kisbabás, túl felnőttes, kutyának való név, lónak való név, nem emlékeztet semmire pl.betét márka, gúnyolható...egy szóval semmi negatív nem érte azt a nevet. Milyenek tudtok, amit a gyakorin olvastatok? Most kifejezetten női nevek érdekelnek. Így női neveket írjatok!okt. 21. 16:38
11/17 anonim válasza:
A legnagyobb lányom Noémi, szerintem ez is elég standard, mégis kaptam már nem egy negatív reakciót. A többi gyerekem nevéről nem is beszélve 😅
Szóval szerintem sincs olyan…
12/17 A kérdező kommentje:
11.Egy Noémire mégis milyen negatívot mondhatna bárki? 😅
Egyszerűen semmi olyan nem jutna eszembe..
okt. 21. 18:38
13/17 anonim válasza:
#11 vagyok.
Volt màr “zsidónév” 😅Meg “elavult” meg mittudomén…
Amúgy szerintem leginkább akkor degradál le valaki igazán egy nevet, ha valami negatív személyhez társul neki.
Vagy még amit bírok, adott névvel ismer 1 db cigányt, és akkor az már cigánynév… És itt most nem egy Amandára vagy Vanesszára gondolok, hanem egy mezei Renátára is rámondják…
14/17 A kérdező kommentje:
13.Az elavulton felnevettem :D. Ez valamelyest béna érv, mitől lesz egy név elavult és ha elavult, miért ne lehetne attól adni? Majd felkapott lesz újra és akkor már nem marad elavult. :)
okt. 21. 19:02
15/17 anonim válasza:
Unokahúgom Viktória, még nem mondtak rosszat róla.
16/17 anonim válasza:
Van, az, amiről még soha nem kérdezett senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!