Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van e olyan női...

Szerintetek van e olyan női név amit ezen az oldalon sosem szóltak meg még?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van e olyan név amit még sosem szóltak meg, teljesen elfogadott. Pl.nem szólták meg azért mert, kisbabás, túl felnőttes, kutyának való név, lónak való név, nem emlékeztet semmire pl.betét márka, gúnyolható...egy szóval semmi negatív nem érte azt a nevet. Milyenek tudtok, amit a gyakorin olvastatok? Most kifejezetten női nevek érdekelnek. Így női neveket írjatok!

okt. 21. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen. Pláne itt.

Nincs olyan név ami mindenkinek tetszene és ne asszociálna róla valami csúfolódásra, ne jutna eszébe negatív érzés miatt egy személy által.

okt. 21. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan neves kérdéshez, ami a saját gyerek nevére irányul, leírom a kislányom nevét, és sosem szólták meg, lepontozni sem szoktak.
okt. 21. 16:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Gerda és Eszter a lányaim neve. Szoktam őket ajánlani, sosem szóltak még be miatta ezen az oldalon.
okt. 21. 16:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, hogy igaz az, hogy a való életben is ennyien és ilyen durván szokták megszólni egyes neveket vagy ez csak a gyakorin szokás és való életben nem foglalkoznak a nevekkel. Max elsőre fura kicsit, szokatlan de ennyi...nyilván nem egy Banánvirágról beszélek hanem rendes nevekről amiket mégis megszólnak.
okt. 21. 17:10
 5/17 A kérdező kommentje:
1-Sokszor amúgy nem értem ezeket a negatív érzés egy személy miatt, emitat nem adná a nevet kommenteket. Nyilván ez csak az illetőnek segít, míg valaki véleményt kér az adott névről az sokat nem tud kezdeni vele mert attól hogy Zolinak rossz tapasztalata volt a névvel míg Ritának nem és ettől még maga a név lehet teljesen normális. Sokat nem segít inkább csak magában "forrong" a név miatt.
okt. 21. 17:14
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
4es, igen a való életben is ilyen durván le szokták szólni, max a hátad mögött
okt. 21. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Életben nem szokták nyíltan felvállalni. Mi "régies", ma már ritka nevet adtunk, sokszor megdicsérik, de sejtem hogy legalább ennyi embernek nem tetszik, hiszen nem véletlenül ritka, mostanában nem divatos, vagyis keveseknek tetszhet, de még nyíltan senki nem szólt be. Nem is hiszem hogy fognak.

Kevés kritikát az olyan nevek kapnak, amik semmiben nem szélsőségesek. Nem a legújabb divat szerintiek, de nem is nagyon régiesek, nem is a leggyakoribbak, nem is túl ritkák. Ezeket egy szélesebb réteg elfogadja.

Pl.: Eszter, Petra talán ilyen.

okt. 21. 18:02
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Talán az olyan közismert, de nem túl elcsépelt nevek, mint a Petra, Csilla, Réka, Krisztina, Eszter, Viktória, Dóra, Nóra.

De biztos van, akinek ezek se tetszenek. Akár csak azért, mert van egy kiállhatatlan ismerőse ezzel a névvel.

okt. 21. 18:03
 9/17 A kérdező kommentje:
7-Tényleg kevés az ilyen. Nehéz sokat mondani.
okt. 21. 18:08
 10/17 A kérdező kommentje:
8.Én már a Petrát is olvastam itt elcsépeltnek sajnos pedig szeretem ezt a nevet de leht már ez is olyan gyakori lesz mint a Hanna, Anna...:(
okt. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!