Kinek mikor és hogyan kezdett átállni a babája napi 2 alvásról 1-re? Ment magától vagy kellett kicsit segíteni?
Nekem sajnos 7 hónaposan átállt magától, az kemény időszak volt, mert csak délelőtt akart aludni, délután meg 4-5 óra körül már szinte borult fel a fáradtságtól, de ha letettem ordított. Mostanában, hogy bejöttek a hidegek, néha elalszik a délutáni séta alatt, de ha nem sétálunk,vagy nem álmos olyankor, akkor egy alvás van. Viszont olyankor este 7 kor fürdés, vacsi, alvás. Bárcsak midig aludna délutánonként, teljesen más egy kipihent babával....
9 hós kislány anyukája
Szia utolsó! Na én is hasonló szitu miatt kérdeztem. 11 hónapos lesz a fiam, a délelőtti alvás az tökéletes. 10-fél 11 között megy aludni, van hogy 1-ig is húzza. Utána ebédel. De ilyenkor délután az istennek sem akar elaludni. Jó esetben délelőtt csak 12-ig alszik, akkor még van esély arra hogy 3 fél 4 felé még aludjon egy órát. De ha csak 1-kor ébred akkor délután aludni nem akar, viszont fél 7-től dőlöngél a fáradtságtól. Ilyenkor én is azt csinálom hogy előbb viszem fürdetni, aludni, mert amúgy 8-kor van fürcsi, utána tápszer és alvás.
Reggel fél8-8ig alszik viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!