Mennyi idő alatt tud átállni a testem nyolc óra alvásról 6-7 órára?
Nem tud. Egyénenként változik (7-9 óra lehet) - de ami kell, az kell.
Hosszú ideig el fogod viselni, de egy idő után visszaüt. Álmos leszel, dekoncentrált - csökken a teljesítményed, stb.
Hacsak hétvégenként be nem pótolod a hiányzó alvást (az sem ideális, de már elviselhető).
Hát nem tudom, én évek óta 6 órát alszok a nekem szükséges 8-9 helyett, de még nem sikerült átszoknom. Évről évre fáradtabb vagyok, a koncentrációm sem a régi. És ha belegondolok, hogy valószínűleg ez életem végéig így megy majd....
Szóval ha megteheted hogy többet aludj, akkor szerintem ne akarj 6 órákat aludni, mert az nem sok jóra vezet.
Nem tudsz átszokni.Annyit alszol amennyire szükséged van.Ha kevesebbet alszol nyomott leszel, csökken a teljesítőképességed, és az egész napodra rányomja a bélyegét a kialvatlanság.Ha meg többet alszol akkor túlalszod magad, ami ugyanezzel jár, csak tovább maradsz fent éjszaka.De miért is akarsz kevesebbet aludni?
Amúgy majd a szervezeted eldönti mennyit alszol.Amennyit kell másnem "le"alszod napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!