Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj,ha a 15 hónapos lányom...

Baj,ha a 15 hónapos lányom még nem megy?

Figyelt kérdés

Mászik maga, csak nem tudom, hogy aggódjak e vagy sem.

Egészséges mint a makk csak később érik szerintem.

Annyit le szögezek, hogy anyósom azt mondta hogy a lányom apukája 2 évesen tanult meg menni.

Mivel ez igaz, lehet, hogy ő is akkor fog megtanulni.

Nyáron töltötte be az 1 évet és abban reménykedtem, hogy ilyenkor már szaladni fog, de nem így lett.

Nálatok mikor tanult meg menni?

Nálunk a családban mindenki el indult egy éves kora előtt, meg után pár hónappal.

okt. 19. 14:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
18 hónapos korban tudott a lányom stabilan járni. A fiam 1 évesen.
okt. 19. 18:55
 22/29 anonim ***** válasza:
83%
Ha bébikompba teszed, nem csoda, ha nem akar próbàlkozni. Épp te akadályozod a fejlődését. Nagyon káros, azonnal szabadulj meg tőle
okt. 19. 21:22
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Én sem tudom, hogy a bébi kompra gondolsz-e (sokan járókának mondják helytelenül), de ha igen, azonnal felejtsd el. Az nem hogy nem segít, de még kárt is okozhat még akkor is, ha nincs benne sokat. Amúgy nekem mindkét gyerekem 18 hónaposan indult el, teljesen rendben volt, minden mozgás fejlődésük időben történt. Még bőven van ideje.
okt. 19. 21:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

16 hónaposan indult el mind a 3 lányom. (Mindent később csináltak amúgy.)

Unokahúgom 18 hónaposan indult el. Na, ott mondták, hogy jól elhúzta, de még normális ez is.

okt. 19. 22:50
 25/29 A kérdező kommentje:

Értem.

Én nem tudom mi az a bebikomp, sosem hallottam róla, vagy csak nem tudom hogy néz ki.

De átlagos jarokaban van nem abba, és azt úgy értem hogy körbe körbe megy a jarokaba hogy köröz vele de csak mikor kedve van, meg tolat hátra felé egyik szobából a másikba.

De az is lehet hogy hamarosan meg indul mert most, pár napja nagyon fel akar állni az ágyon és kapaszkodni

okt. 23. 16:33
 26/29 anonim ***** válasza:
77%

#25 a jaroka és a bebikomp ugyanaz.

Ki így hívja ki úgy, és káros a gerincre.

okt. 23. 16:38
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

Hat az, hogy felall es utana onalloan megy…nekunk konkretan 6 honap telt el a ketto kozott, es ehhez kepest 11 honaposan allt fel. Es ugye eloszor meg a butorok mellett setal kapaszkodva, aztan jon az, hogy kapaszkodas nelkul is tud allni a ket laban. A jaras csak ezek utan kezdodik.

Semmit nem jelent. Viszont az nem jo, ha 15 honaposan meg fel se allt!

okt. 23. 17:59
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Tessék kérdező:

[link]

Bébikomp/ holdjáró/ baby walker

okt. 23. 18:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

kérdező: mifelénk a "járókát" arra mondják, ami olyasmi mint egy kiságy, csak nagyobb, ráccsal körbevett, általában négyzet alapú "tér", van alja is persze, amibe belerakhatod a gyereket meg egy adag játékot, aztán elvan benne.

Amit te hívsz járókának, azt mi bébikompnak hívjuk, és az valóban nem jó, ha abba rakod.

okt. 23. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!