Baj,ha a 15 hónapos lányom még nem megy?
Mászik maga, csak nem tudom, hogy aggódjak e vagy sem.
Egészséges mint a makk csak később érik szerintem.
Annyit le szögezek, hogy anyósom azt mondta hogy a lányom apukája 2 évesen tanult meg menni.
Mivel ez igaz, lehet, hogy ő is akkor fog megtanulni.
Nyáron töltötte be az 1 évet és abban reménykedtem, hogy ilyenkor már szaladni fog, de nem így lett.
Nálatok mikor tanult meg menni?
Nálunk a családban mindenki el indult egy éves kora előtt, meg után pár hónappal.
16 hónaposan indult el mind a 3 lányom. (Mindent később csináltak amúgy.)
Unokahúgom 18 hónaposan indult el. Na, ott mondták, hogy jól elhúzta, de még normális ez is.
Értem.
Én nem tudom mi az a bebikomp, sosem hallottam róla, vagy csak nem tudom hogy néz ki.
De átlagos jarokaban van nem abba, és azt úgy értem hogy körbe körbe megy a jarokaba hogy köröz vele de csak mikor kedve van, meg tolat hátra felé egyik szobából a másikba.
De az is lehet hogy hamarosan meg indul mert most, pár napja nagyon fel akar állni az ágyon és kapaszkodni
#25 a jaroka és a bebikomp ugyanaz.
Ki így hívja ki úgy, és káros a gerincre.
Hat az, hogy felall es utana onalloan megy…nekunk konkretan 6 honap telt el a ketto kozott, es ehhez kepest 11 honaposan allt fel. Es ugye eloszor meg a butorok mellett setal kapaszkodva, aztan jon az, hogy kapaszkodas nelkul is tud allni a ket laban. A jaras csak ezek utan kezdodik.
Semmit nem jelent. Viszont az nem jo, ha 15 honaposan meg fel se allt!
kérdező: mifelénk a "járókát" arra mondják, ami olyasmi mint egy kiságy, csak nagyobb, ráccsal körbevett, általában négyzet alapú "tér", van alja is persze, amibe belerakhatod a gyereket meg egy adag játékot, aztán elvan benne.
Amit te hívsz járókának, azt mi bébikompnak hívjuk, és az valóban nem jó, ha abba rakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!