Baj,ha a 15 hónapos lányom még nem megy?
Mászik maga, csak nem tudom, hogy aggódjak e vagy sem.
Egészséges mint a makk csak később érik szerintem.
Annyit le szögezek, hogy anyósom azt mondta hogy a lányom apukája 2 évesen tanult meg menni.
Mivel ez igaz, lehet, hogy ő is akkor fog megtanulni.
Nyáron töltötte be az 1 évet és abban reménykedtem, hogy ilyenkor már szaladni fog, de nem így lett.
Nálatok mikor tanult meg menni?
Nálunk a családban mindenki el indult egy éves kora előtt, meg után pár hónappal.
18 honapos korig kell elindulni.
Az a kerdes, hogy felallt-e es lepked-e mar kapaszkodva. Ha ezek kozul egyik sem, azt meg kell nezetni valoban,de az onallo jaras meg nem kell.
A nagy kérdés, hogy eddig mindent időben csinált és már csak ez várat magára, vagy másban mutatkozott csúszás?
Ha eddig minden ment normálisan, akkor valószínűleg nincs ok aggodalomra. Átlag gyerek nem 1 évesen, hanem 15 hónapos kor környékén indul el és 18 hónapos kor után megkésett.
Akkor fogalmam sincs hogy aggodnom e kellene, ha 2 évesen is tanulna meg menni, az is rendben van részemről nincs le késve semmiről.
Beszélni még nem beszél csak mikor rájön az 5 perc akkor mondja, hogy ana (anya) meg hogy mama
Én nem mondtam azt u kell hogy még beszéljen.
Én nem siettetem sehova, majd fejlődik a saját ütemében.
Viszont azon hogy még jarokaban sem megy előre, csak körbe körbe, meg hátra felé azon nem tudom mert még mindig nem fedezte fel hogy előre mejen, szóval még jarokaban sem megy, sem kapaszkodva, sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!