A védőnői státusz kérdőíven lévő kritériumok mennyire fontosak?
Nem veszik vér komolyan.
Nálunk minden alkalommal volt olyan, amit nem csinált. Semmi teendőm nem volt vele.
Szerintem itt is védőnője/orvosa válogatja. Nekem egyik se problémázott, ha valamit akkor még nem csinált, amikor a kérdőív szerint kellett volna, legfeljebb a következő alkalommal újból rákérdezett, addigra már csinálta.
Hallottam olyat, akit elküldtek vizsgálatokra
Semennyire. Csomoszor volt, hogy valamiket nem tudott epp akkor, de ez igy onmagaban nem szamit.
Vagy volt olyan is, hogy en nem tudtam az adott kerdesre valaszolni, mert eppen azt a dolgot nem figyeltem meg a gyereken :D
Akkor van csak baj, ha valami oriasi elteres van. Peldaul a kisfiam nem jar meg 1,5 evesen, nyilvan ez gaz. De egyebkent tudunk a problemajarol 6 honapos kora ota (hipoton) szoval foglalkozva van vele folyamatosan, igy nem kell engem “baszogatni” hogy vigyem fejlesztesre kulon, mert viszem :D
Az utasitasok ilyen szintu megertese amugy 1 eves korra elvart, de most ha 13-14 honaposan teljesiti, akkor sincs meg tragedia.
De ha 1,5 evesen se erti, hogy hozz ide ezt vagy azt, na akkor azzal mar foglalkozni kell.
Nalunk se ugy van, hogyha nem tud valamit x honapos korara, akkor vege a vilagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!