Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg minden baba szereti a...

Tényleg minden baba szereti a hordozást?

Figyelt kérdés
Van értelme hordozási tanácsadót fogadni? Vettem egy olcsó kendőt, de a babám ordít benne… Kézben sem mindegy, hogy tartjuk, nagyon nehéz vele :( 2hónapos , teljesen egészséges, de nagyon nehezen indult az élet számára, hasfájás, szoptatási nehézségek, rengeteg sírás… pólyázni nem tudtam, mert nem szerette, hogy le van kötve, de a mindennapokban nagyon jó lenne, ha szabad lenne a kezem, mert alváshoz sem tudom letenni, ha egyáltalán elalszik…:(
okt. 11. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mind a 2 gyerekem utálta

Barátnőm hordozási tanácsadó. Ő sem akarta elhinni.

Pedig de. Mind a 2 gyerek ordított benne (nem egyszerre, 2 év van köztük)

okt. 12. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
A nagyobb lányom utálta, a pici imádja. Ugyanazok az eszközök, ugyanaz a technika, ugyanaz a születési mód, mindkettő makk egészséges. :D Mondjuk a nagy a babakocsit sem szerette, meg az autósülést sem. Ahogy korlátozva lett a szabadságában, üvöltött. Én meg utáltam az olyan megjegyzéseket, hogy "pedig a babák szeretik a hordozást", vagy "szokták szeretni az autót". Oké, az enyémnek ezt biztos nem mondta senki.
okt. 12. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:

lanyom

minden tipusukendot, tartot, hatihordot probaltam, kezdetektol utalta, orditott

karomban, magamhoz olelve nem volt gond, de amint jott a klasszikus hordozas jott az uvoltes

3 honaposan kiderult asszimetrikus a tartasa, feszitett c alakban sokat, mentunk neurologushoz, enyhe hipotonia volt a fo gond, tornaztatni kellett, igy ertheto lett, miert utalta a szep, szabalyos beszoritott hordozast

okt. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!