Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hátha ti jártasabbak...

Anyukák! Hátha ti jártasabbak vagytok mint én! Hol tudnék venni ilyen nacit? Kép lent.

Figyelt kérdés

A terhességem után,sajna maradt pocim..fogyózni nem tudok még mert szoptatok!!

Ezért szeretnék venni egy ilyen nacit;)

Nagy méret kellene ,34-es!!

Láttatok már ilyen nadrágot valahol ekkora méretben???

Másik számozás szerint 44,vagy 46,ezt nem tudom pontosan..

Bocsi,hogy ide tettem fel a kérdést,de az "öltözködés" témában,nem nagyon voltak a segitségemre!!

Köszi,ha válaszoltok!!

[link]

2010. nov. 4. 11:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ja igen!!

És mindenképp személyesen akarnám megvenni.Webshoppok,teszvesz,vatera,ITT NEM!!!

Bolt kéne...

2010. nov. 4. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon hasonlót vettem nemrég egy turiban. Annak is ilyen magas dereka van, de én a derekam védelme érdekében vettem, viszont tényleg nagyon jól tart! Nekem kicsi méretű van. Nézz szét néhány használt ruha boltban, mert egyébként én sem láttam még sehol sem ilyen nadrágot!
2010. nov. 4. 11:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a Cora áruházakban található ruhaboltban vettem ilyet. Nem ugrik be a neve, (talán valaki kisegít), nagyobb üzlet, és az alacsony árak mindig nagy színes táblákon vannak kiírva a kirakatokban.
2010. nov. 4. 11:47
 4/13 A kérdező kommentje:

Invázió??

Talán ez a neve??

2010. nov. 4. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen, az Invázió az!
2010. nov. 4. 11:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Szupi!!

Köszi,ma meg is nézem!;)

Azért még várom,hátha valaki tud máshol is!!

2010. nov. 4. 12:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is invázióban láttam, tesco üzletsoron, de az xl- est nem bírtam begombolni, 70 kg vagyok, combsn derékban jó volt, csak az úszógumim nem engedte begombolni a derék részt!

Nyugati aluljÁróban is láttam

2010. nov. 4. 12:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem láttam még én sem ilyen nadrágot sehol,de nekem is tetszene,ugyh ne haragudj kedves kérdezö,h belekontárkodtam,de ha sikerül venned,megirnád nekem,h milyen árban volt légyszives?
2010. nov. 4. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én láttam ilyeneket egy időben a nyugati aluljáróban. Nem is volt vészes az áruk.
2010. nov. 4. 12:59
 10/13 anonim ***** válasza:
én tavaly láttam ilyen nacikat a józsefvárosi piacon. de az már rég volt, azóta nem is voltam, h tudjam van-e. tavaly a csapból is ez folyt, szerintem vaterán vagy turiban biztos van.
2010. nov. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!