Ez az MMR oltás miatt lehet?

üdv egy buta oltásellenes lehet mondani rám :))
Oltassatok csak, az jót tesz mindegyik, azt se tudjátok,mi van benne de tömjétek vele csak még szerencsétlen gyermekeiteket is, akiknek fogalma sincs mi történik körülöttük, milyen csodás dolgok tömledeke...
#nemattovan
Majd néztek még, ha így folytatjátok, csak nyugalom...

Nahát, már nem csak covid nincs, de rubeola, kanyaró és mumpsz se? Miket tudok meg... Akkor pár éve a romániai kanyaró járvány is biztos kamu volt? Tetanusz még létezik vagy már a földdel szennyezett mély sebekkel se kell orvoshoz menni?
(Irónia off, földdel szennyezett mély sebbel természetesen mindenki menjen orvoshoz, főleg ha nincs érvényes tetanusz oltása.)

covid után szerintem egyikbe se bízz meg, mert egy kutya, akik a covid vakcunát készítették, ugyanúgy beleszólhatnak mi legyen abba
Nekem saját mikroszkópom is van, és rendesen szennyeződéseket találtam benne én csak segíteni akarom az embereket
Én se kaptam egyet se meg gyerekkoromba és smi bajom felnőtt létemre hmm érdekes sőt egészségesebb vagyok mint a többi
Làttam olyan tanulmányt hogy 100.000 oltatlan gyereket 100.000 oltottal összevetettek, csak az előbbi oltottaknál voltak lelki testi bajok...

Azért talàlják ki az áljárványokat hogy legyen mire oltani azaz ritkítani betegíteni az embereket.
Már az ótottak is mindenféle bajoktól szenvednek, azt mondják a COVIDNAK a mellékhatása aha persze (a többség és aki nem placebo-ot kapott hanem a rendes halálos szutykot)
De jön a többi virus pofánkba is tolták mint mindent akkor meg mi az olyan hihetetlen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!