Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a fa golyóvezető érdekes a...

Ez a fa golyóvezető érdekes a gyerekeknek? Megéri ilyet venni?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 4. 21:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, a 10 hónapos kisfiam nagyon szereti babrálni. Szerintem olyan 7 hónapos és 1 éves kor között érdekes nekik.
okt. 4. 22:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Enyémet nem érdekelte soha.
okt. 4. 22:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Hú 1:1,igen gyerek függő ezis gondolom
okt. 4. 23:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Pár hónaposan nem érdekelte, most 1.5 évesen szereti.
okt. 4. 23:13
 5/16 anonim ***** válasza:

Ó még 4 évesen is szerette a lányom.

4es! Pár hónaposan?? 1 éves kor felett ajánlott minimum! Egy pár hónapos babának nincs olyan finommotoros készsége,hogy ezt végig tudja vezetni!

1 év felett viszont jó. Hasznos. Nem véletlen van minden fejlesztő helyen.

okt. 4. 23:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi,7,5 hónapos,akkor veszek neki
okt. 4. 23:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Gyerekfuggo. 1,5 eves most a kisfiam, neha ranez 2 percre, de kulonosebben nem erdekli :D

En tobbet szorakoztam vele, mint o 😂

okt. 5. 07:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kelti fel az érdeklődést, hozzáér a drothoz, vagy nem ér hozzá mindegy egy gyereknek. Láttam viszont a temun olyat, hogy felvillan ha hozzáér, vagy hangot ad ki. Nem próbáltuk, de jobb lehet szerintem.
okt. 5. 08:23
 9/16 anonim ***** válasza:
De ennek nem az a lenyege, hogy hozzar-e vagy sem. Szimplan csak annyi, hogy at tudja-e vezetni a masik oldalra, ami amugy nem is olyan egyszeru, ha baba vagy es meg a finommotorikad nem olyan fejlett :D
okt. 5. 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:
9 De egy babának nem tudod elmagyarázni, hogy az a lényeg hogy átérjen a másik oldalra (valóban van két változat ahogy írod, unalmas mindkettő). Ahhoz sokkal idősebbnek kell lenni, hogy ezt értse, akkor meg már nem fog ezzel játszani. Pl. a formabedobonal értik, hogy be kell dobni őket és akkor "eltűnnek", vagy hogy a duplobol tud egy tornyot építeni, amit aztán ledönthet.
okt. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!