Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 1,5-2 éves kisgyermeketek...

A 1,5-2 éves kisgyermeketek alszik napközben?

Figyelt kérdés

A 19 hónapos kisfiam 2 héttel ezelőtt kezdte, hogy nem akar aludni napközben. Valamikor szokott 1-2 órát, de leginkább (pl ma is) inkább nem, ha be is rakom az ágyba csak hisztizik. Este 8, fél 9 körül alszik el, reggel 7, fél 8 körül kel. Napközben pörög

futkározik, édességet nem igazán eszik. Eddig nem volt gond vele. Valakinél előfordult ilyen, kell aggódnom?

okt. 1. 15:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az en 1,5 evesem is kuzd az alvas ellen, babakocsiban altatom, kulonben o is kihagyna az alvasat.

Nala mondjuk azert eleg durva a helyzet, ha nem alszik delutan, szoval neki egyertelmuen kell. De az istennek nem alszik el az agyaban 🤷‍♀️

okt. 1. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
3 eves, alszik 1,5-2,5 orat. Mondjuk nalunk a berakom az agyba dologtol nem aludna el.
okt. 1. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen. Decemberben lesz 2 éves, 1-1,5 órát alszik dél körül.
okt. 1. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Fiam most múlt kettő, és alszik dèlután. Kb. kéthetente egyszer megmakacsolja magát ésnem hajlandó elaludni, ennek nem jöttem még rá az okára...

Pedig biztos, hogy igényli a délutáni szundit, mert van, hogy 4 órát is alszik olyankor (bár 2-3 óra az átlag) 🙂

okt. 1. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:

A fiamat úgy kellett az iskolakezdés előtti nyáron noszogatni, hogy talán most már nem kéne délutánonként lefeküdni aludni, simán ment neki még akkor is. Mondjuk elég korán kezdte a sulit, 6 év 2 hónaposan, de szerintem ez még így is extrém.

A lányom 4 éves, de már 1 éve az megy, hogy az oviban alszik ebéd után (mert ugye hétköznap korábban kelünk), de otthon, ahol alhat reggel ameddig akar, nem.

okt. 2. 08:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen még alszik a 2 évesem ebéd után. Bölcsibe is altatják őket, oviban is.

De nem egyformák a gyerekek, otthon mi se aludtunk soha 1 éves korunk után, oviban meg feküdtem csak amíg a többiek aludtak.

okt. 2. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

“ de otthon, ahol alhat reggel ameddig akar, nem.”

Az én lányom bezzeg nem ismeri a hétvége fogalmát, akkor is kel 6-6:30kor. 🙈

De igazából hétköznap sem azért kel, mert huuu ovi, hanem mert így van beállítva

okt. 2. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:
19 hónapos a lányom. Én attól vagyok ki hogy semmi rendszer nincs a délutáni alvasban. Van,amikor húsz percet alszik,van amikor semennyit,van amikor akar másfél órát is. Az,hogy ez déltől van,egytől,délután négytől,megint aznap derül ki. És nem függ attól mennyit aludt éjszaka,mennyi inger érte,vagy nem érte...
okt. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!