Miért lettek mostanában a rövid becézett formájú lánynevek olyan divatosak? Panka, Dorka, Janka, Lili, Kitti, Fanni, Lotti, Zorka.
Hát igen nekem is ez jut eszembe hogy olyan aranyos kis szöszi mesebeli lányka de felnőtt nőnek olyan nehéz elképzelnem...
Miért nem lehet ezeknek a komolyabb változatát adni és ugyanakkor becézni őket amíg kicsik? (Anna, Dóra, Lilla,Zora, mondjuk a Fanninak nem tudok...)
Mondd meg kérlek, hogy a Kitti minek a becézése, mert én eddig erre azt hittem, hogy az egy önálló név. :)
Nekem tetszenek, és szerintem egyik sem olyan rémes felnőttnek sem. Addigra megszokjuk majd, mire megnőnek :)
A Kitti a Katalin becézete egyébként.
A Lili pedig a Liliom becézete eredetileg. Az egy dolog hogy önálló névként adható. Ez sok névről elmondható.Nem kell letámadni:) Én csak érdeklődtem, mindenki azt ad, amit akar:)
Köszönöm a válaszokat.
Nem lesznek furcsák,mert sokan adnak ilyen neveket. Akkorra megszokott lesz.
A Lilla és a Lili tényleg két külön név, de a Lili a Liliána becézése szerintem.
A Janka,Fanni, Lotti, Kitti nevek minek a becézései?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!