Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények a Banánvirág névről?

Vélemények a Banánvirág névről?

Figyelt kérdés
A kérdésem teljesen komoly és ha bárki kételkedne a név megtalálható a Nyelvtudományi Kutatóközpont által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősítet utónevek jegyzéke -női nevek- listában. Minden vélemény érdekel. Adnád e gyermekednek ezt a nevet, mit gondolnál ha először hallanád a nevet? Stb...Egyszerű vezetéknév mellet milyen hangulatot áraszt? Pl. Soproni Banánvirág.

szept. 30. 00:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Véleményem: 🤣🤣🤣🤣
szept. 30. 09:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Tessék?😂😂😂
szept. 30. 10:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
A Sárkányvirág lenne a legjobb.
szept. 30. 10:42
 24/32 A kérdező kommentje:

Rákerestem, tényleg ronda egy virág :D...

18-as ezt már mintha hallottam volna, akkor így érthető mert nem tudtam volna elkézeplni hogy egy felnőtt találta volna ki XD

szept. 30. 14:49
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
24es, hidd el, felnőttek között is van sok beteg. Pl szerintem a Mici, Frodó, Bátor, Tormás se jobb...
szept. 30. 17:24
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a név hosszú, becézni nem lehet. Banivirág? Baniviri?vagy micsoda? A név teljesen komolyanvehetetlen. Képzeld el hogy milyen lenne úgy bemutatkozni valahol hogy Jó napot kívánok Szekeres Banivirág vagyok. Vagy csak alapból az emberek mit gondolhatnak ha azt mondaná a gyereke hogy az új osztályfőnökünk Banánvirág néni/Banánvirág tanárnő. Talán van annyira gáz női név mint az Orália vagy mint az Adolfina...
szept. 30. 18:29
 27/32 anonim ***** válasza:
*Szekeres Banánvirág
szept. 30. 18:30
 28/32 anonim válasza:
Nekem elég p*rnósan hangzik de te tudod
szept. 30. 23:10
 29/32 anonim válasza:
100%
Valami förmedvény, mint az eper, napsugár meg társaik
okt. 1. 21:58
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik,de nem adnám,mert kellemetlen asszociációkra adhat okot. pl banán átvitt értelemben kuki,és annak a virága. Mintha a csaj arról kapná a nevét,hogy folyton csak a nemi vágyon jár az esze,és mindenkivel összefekszik. :s nekem ezt juttatja eszembe. Második keresztnévnek sem adnám, bár úgy le tudná tagadni egy önéletrajzban, de ha meglátnák odaírva a munkáltatók,lehet,azt hinnék, valami vicc,és dobnák is el az önéletrajzát.

Énszerintem már lehet,hogy annak a szülei,akinek kérvényezték ezt a nevet,már ők is annyi bántást,negatívat kaptak,hogy ettől megváltoztatták a gyereküknek a nevét valami egyébre. (Nem ismerem őket,nem tudom,kikről van szó. De egyébként tényleg az az érzésem,hogy megváltoztatták a gyereknek a nevét még babakorában. Pl akkor,amikor ez a név új volt,ha vagy ők,vagy valamelyik ismerősük feljött Gyakorira, vagy fel˙jövés nélkül szólt nekik, akár ők is látták a többi kérdést ezzel a névvel kapcsolatosan, a kritikákat.)

okt. 2. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!