Vélemények a Banánvirág névről?
Rákerestem, tényleg ronda egy virág :D...
18-as ezt már mintha hallottam volna, akkor így érthető mert nem tudtam volna elkézeplni hogy egy felnőtt találta volna ki XD
Jól hangzik,de nem adnám,mert kellemetlen asszociációkra adhat okot. pl banán átvitt értelemben kuki,és annak a virága. Mintha a csaj arról kapná a nevét,hogy folyton csak a nemi vágyon jár az esze,és mindenkivel összefekszik. :s nekem ezt juttatja eszembe. Második keresztnévnek sem adnám, bár úgy le tudná tagadni egy önéletrajzban, de ha meglátnák odaírva a munkáltatók,lehet,azt hinnék, valami vicc,és dobnák is el az önéletrajzát.
Énszerintem már lehet,hogy annak a szülei,akinek kérvényezték ezt a nevet,már ők is annyi bántást,negatívat kaptak,hogy ettől megváltoztatták a gyereküknek a nevét valami egyébre. (Nem ismerem őket,nem tudom,kikről van szó. De egyébként tényleg az az érzésem,hogy megváltoztatták a gyereknek a nevét még babakorában. Pl akkor,amikor ez a név új volt,ha vagy ők,vagy valamelyik ismerősük feljött Gyakorira, vagy fel˙jövés nélkül szólt nekik, akár ők is látták a többi kérdést ezzel a névvel kapcsolatosan, a kritikákat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!