Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dupla cumisuveg melegítő...

Dupla cumisuveg melegítő tapasztalatok ,vélemények?

Figyelt kérdés

Ikreknek vennék cumisüveg melegítőt de nem tudom melyik lenne a jobb duplabol.

Anno aventrol jó véleményem van de vagy abbol 2dbot veszek vagy ajanljatok duplat legyszives.

szept. 29. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nekem, hogy a mikro ezerszer gyorsabb es belefer egyszerre 2 uveg is. Vagy tobb.

Cumisuvegmelegito 5-10-15 perc.

Mikro: 30 masodperc (nalunk) es tokeletes lesz a viz benne.

szept. 29. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, de vehetsz meg okos vizforralot is, ami melegen tartja neked a vizet.

Minden mas gyorsabb a cumisuveg melegitonel, csak ezert beszelnelek le rola, mert en is vettem, de minek, ennyit nem tud az ember varni… 🤣

Vagy egy jo termosz is megoldas, amibe forralt vizet toltesz es melegen tartja neked 10-12 oran at.

szept. 29. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, nekem sem vàlt be a cumisüveg melegítő. Elvileg 3 perc alatt felmelegíti, de ha vétlen nem veszed ki 3 perc múlva az üveget akkor tovább melegszik és forró lesz.

A mikróba 30 màsodpercre teszem be a vizet a tápszernek. Sokkal gyorsabb.

Amikor a lefagyasztott anyatejet melegítettem a kisfiamnak akkor ért valamit, mert azt nem mikróztam, de csak azért venni felesleges. Beleállítod egy forró vizes edénybe és kész is.

szept. 29. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább a mikro! Bárcsak nekünk is mondta volna valaki...
szept. 30. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikróban 400 watton 60 ml 5 másodperc, 90 ml 10 másodperc, 120 ml 12 másodperc.

Cumisüveg melegítő ígérete "akár 5 perc alatt".... Addigra a gyerek fulladásig üvölti magát...

szept. 30. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Huhh. Csodálom hogy itt mindenki ellene van.

Nekünk az elején nem volt. Igencsak küzdőttem a szoptatással, aztán kb 1-2 hét után úgy döntöttünk hogy veszünk egyet. Megrendeltük, megjött. Hát azt kell mondjam nekem megváltás volt.

Éjszaka nem kellett kómásan vizet melegítenem, hanem annyi fokon volt, amennyin kellett lennie, nekem csak a tápot kellett beletennem és kész is volt.

Ez olyan volt hogy belehetett állitani hogy hány fokon maradjon.

Viszont amikor úgy kellett melegíteni sem volt 5 perc, kb 1 vagy másfél se lehetett.

Szóval nekünk áldás volt, jobban mondva nekem.

Love cumisüveg melegítő volt. Még mindig megvan, senki nem veszi meg.🙈 Pedif csak az első egy hónapban használtuk. (Közben megjött a tejem)

szept. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!