Cumisüveg melegen tartása: Avent hőtartó táska, vagy zselés melegítőpárna? Tapasztalatok?
Tápszerhez forralt vizet szeretnék benne melegen tartani, pár órás autóutak és kirándulások idejére. Autós melegítőnk van már, de a kirándulások esetén nem jó megoldás. Várom a tapasztalataitokat, kinek mi vált be.
Ha esteleg vkinek Tommee Tippee üvege van, akkor azt mivel tartja melegen? Köszönöm.
Termosz esetleg?
Nekem van ilyen hőtartós, belül hungarocell anyagú cumisüveg tartóm, de én azt vettem észre, hogy elég hamar kihűl a víz. De egy termoszban nagyon sokáig meleg marad.
Nekünk van egy termosztáska ami hungarocell-es belül sz@rt se ér fél órát se birja megtartani a meleget
van avent termosztáskánk is na az már egy fokkal jobb de hütésben jobb mint melegen tartásban.
talán ez?
Én csak azt nem értem, hogy ha ez jó, akkor az autós melegítő miért nem?
Nemrég voltunk wellness szállodában, ahol mikró nem volt. Vittük az autós melegítőt, beleraktam a cumisüvegben a hideg vizet, feltekertem a melegítőt a maximumra, és kb. 1 perc alatt felmelegítette annyira a vizet, hogy el tudtam készíteni a tápiját. Ha autóval mész valahová, az autós töltővel ugyanígy működik a dolog.
Dm-es cumisüveg melegentartó. Forró vizet öntök a cu
isüvegbe, és így 3-4 óra alatt hűl benne langyosra. A tápszert kimérve külön viszem gyógyszertárban kapható popsikrémes tégelyben ami 20 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!