Fejjel dobja magát a földnek a kislányom. Hogyan szoktassam le róla?
Majdnem 7 hónapos. Tud fordulni hasról hátra mind a két irányba. Eddig óvatosan csinálta, de most láthatóan direkt felemeli az egyik kezét és a földön lévő, tenyéren támaszkodó keze irányába dől, úgy, hogy földhöz csapja a fejét. Ha már a férjem is tart attól, hogy baja lesz a fejének képzelhetitek mennyire csapja oda a fejét. Utána nevet rajta. Játszószivacson van, de elég vékony, ha odacsapom a fejem összességében kemény.
Más babája szokott ilyet? Milyen hamar szoknak le erről?
Szia! Nekünk is hasonló a helyzet
Mi ezért tettünk a habtapi alá egy vastagabb szőnyeget ami szőrős
Jobban fogja a koppanást de annyira megy hogy pikk pakk lent is van a habtapi rol ezért vettük ezt amik nem érkezik meg a babakarám, de szerintem utána is fogjuk használni.:
Amíg*
Persze használtan fél áron mert piszok drága😄
4es vagyok
Nálunk extrém hamar beforrt a kutacsa és extrém örökmozgó gyerekem van. Nem tudtam volna karámba bezárni. A fejvédő meg kifejezetten káros mert nem tanul meg esni (nem 1-2 hét használatról beszélek, hanem amikor hónapokon keresztül). Volt pár esése mikor ülni meg állni tanult, de pont emiatt most hogy már szalad egyáltalán nem féltem mert nagyon szépen esik és sosem üti meg a fejét. Az a pár esés meg kiskorában nem csattan akkorát, mint most így futva. Szóval én csak ajánlom hagyni esni a gyereket. Nyilván, ha van szőnyeg vagy valami azért az elején jól jöhet, de semmi olyat amit a gyerekre kell rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!