Miért nem bírja ki a kislányom nélkülem? Hogyan szoktassam arra, hogy hagyja, hogy néha más vigyázzon rá?
Üdv a klubban! Az én kislányom másfél éves, és ő se volt el soha senkivel rajtam kívül, még az apjával se, pedig őt gyakran látja, sokat foglalkozik vele. Persze elvan vele egy darabig, de aztán a gyerek gondol egyet és megkeres a lakásban, ha megvagyok visszamegy. Most kezdem látni az alagút végét. A hétvégén ráhagytam a barátnőmre fél órára (jól ismeri), és semmi baja nem volt, eljátszottak.
Gyakran viszem emberek közé, szüleimhez. Mégis nagyon ragaszkodó. Majd elnövi, fokozatosan lehet próbálkozni, ha látod, hogy eljátszik valakivel "kiszöksz" majd negyed óra múlva visszamész, egyre növelve az időt míg távol vagy.
Szerintem ne erőltesd ha nem muszáj. Két éves korukra már eljutnak oda, hogy elfogadják anya nincs mindig ott. Aztán majd minden érdekesebb lesz mint te....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!