Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lövettétek át a kislányo...

Mikor lövettétek át a kislányotok fülét?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is a kórházban szúrták ki 3 naposan, 1500 Ft-ba került. Aranykarikákat vittem, azokat is rakták bele, és azóta is viseli őket.
2010. nov. 3. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
nekünk a kórházban nem csinálták ezért én lövettem ki. 3 hós volt. féletm h nagyon fájna neki,inkább vártam vele,de még igyis rossz volt végig csinálni. magyarban a kórházba beleteszik neki.én Canadában szültem és ott nincs ilyen.
2010. nov. 3. 22:53
 13/13 octillery ***** válasza:

A lányom 13 hónapos és nem akartam neki lyukat a fülébe, majd szól ha szeretne, és akkor majd kap fülbevalót.

Nekem is így történt mikor kb 6 éves lehettem és emlékszem rá, mennyire büszkén hordtam, mert olyan színűt választhattam, mint amilyen a szemem színe!

2010. nov. 3. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!