Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lövettétek át kislányoto...

Mikor lövettétek át kislányotok fülét?

Figyelt kérdés
Valóban a gyerekorvos csinálja? Kislányom most 3 hónapos.
2010. okt. 14. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi 10 hónaposan. Akkor még nem sírt, nem hisztizett, és le lehetett kötni, míg lőtték a fülét. De még szerencse hogy nem később, mert akkor már nem hagyta volna magát, és nagy ordítást csapott volna. Úgyhogy ne várjatok sokat, minél előbb, annál jobb. Nekünk kozmetikus csinálta.
2010. okt. 14. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt. Nem gyerekorvos csinálta, hanem egy csajszi, aki házhoz jött. Abban a városban ahol akkor éltünk, még a védőnő foglalkozott ilyennel.
 3/12 anonim válasza:
Nekem ékszerész csinálta, 22 évvel ezelőtt. :) Ekkor kb. fél- vagy egy éves lehettem.
 4/12 anonim ***** válasza:

2 naposan a kórházban a csecsemősnővér csinálta a lányomnak.

Szerintem te most már inkább kozmetikushoz vidd, ő átlövi. Nem gondolom, hogy gyerekorvos ezzel foglalkozna, akkor már inkább a védőnő.

2010. okt. 14. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi három és fél hónaposan,és kozmetikus csinálta.Nálunk még a gyerekorvos asszisztense csinálja.
2010. okt. 14. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
2 napja csinálták meg, mi is 3 hósak vagyunk. Hát, sírni sírt, de nem a fájdalomtól, hanem nálunk (védőnő csinálta) úgy csinálják, hogy betekerik törcsibe, mint egy kis múmiát, így csak a fejecskéjét kell fogni. Ez nem annyira tetszett a kicsimnek. De egy mozdulattal bent volt, pedig nem lőtte, hanem szúrta, de úgy, hogy a tű végére tette a fülbit, és már át is húzta a lyukon. Nem 2x szórakozott. Most még tetránnal kenegetem, de nem vészes. Viszont előnye, hogy azonnal a sajátját teszik be.
2010. okt. 14. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk 2 hetesen a gyerekorvos szúrta át a kis fülét, de annyira rossz lett, hogy kivettem.3 hónaposan a kozmetikus kilőtte neki.Ez már jól sikerült és humánusabb is mint a szúrás.
2010. okt. 14. 12:42
 8/12 anonim válasza:
3. vagyok. Szerintem is kozmetikussal vagy ékszerésszel csináltasd, nagy részük normálisan, precízen, gyorsan dolgozik. Az orvost hagyd inkább az injekció szurkálásra. :)
2010. okt. 14. 13:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kozmetikus vagyok!Azt szoktuk javasolni,hogy 3-6 hónap között!Ennek ellenére és 8 hetes lőttem ki a lányom fülcimpáját!Mert akkor még könnyű volt lefogni és nem rángatta a kis fejét!Most 3 hónapos és szerintem már nem menne olyan simán!Szóval szerintem minél hamarabb vidd el egy JÓ kozmetikába!

2010. okt. 14. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:
1 hónaposan, mind a két lányomnak, doki néni szúrta át, teljesen jó lett, én kozmetikushoz nem vinném, de ez én vagyok...
2010. okt. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!