Mikor lövettétek át kislányotok fülét?
Figyelt kérdés
Valóban a gyerekorvos csinálja? Kislányom most 3 hónapos.2010. okt. 14. 12:18
1/12 anonim válasza:
Mi 10 hónaposan. Akkor még nem sírt, nem hisztizett, és le lehetett kötni, míg lőtték a fülét. De még szerencse hogy nem később, mert akkor már nem hagyta volna magát, és nagy ordítást csapott volna. Úgyhogy ne várjatok sokat, minél előbb, annál jobb. Nekünk kozmetikus csinálta.
2/12 anonim válasza:
5 hónapos volt. Nem gyerekorvos csinálta, hanem egy csajszi, aki házhoz jött. Abban a városban ahol akkor éltünk, még a védőnő foglalkozott ilyennel.
3/12 anonim válasza:
Nekem ékszerész csinálta, 22 évvel ezelőtt. :) Ekkor kb. fél- vagy egy éves lehettem.
4/12 anonim válasza:
2 naposan a kórházban a csecsemősnővér csinálta a lányomnak.
Szerintem te most már inkább kozmetikushoz vidd, ő átlövi. Nem gondolom, hogy gyerekorvos ezzel foglalkozna, akkor már inkább a védőnő.
5/12 anonim válasza:
Mi három és fél hónaposan,és kozmetikus csinálta.Nálunk még a gyerekorvos asszisztense csinálja.
6/12 anonim válasza:
2 napja csinálták meg, mi is 3 hósak vagyunk. Hát, sírni sírt, de nem a fájdalomtól, hanem nálunk (védőnő csinálta) úgy csinálják, hogy betekerik törcsibe, mint egy kis múmiát, így csak a fejecskéjét kell fogni. Ez nem annyira tetszett a kicsimnek. De egy mozdulattal bent volt, pedig nem lőtte, hanem szúrta, de úgy, hogy a tű végére tette a fülbit, és már át is húzta a lyukon. Nem 2x szórakozott. Most még tetránnal kenegetem, de nem vészes. Viszont előnye, hogy azonnal a sajátját teszik be.
7/12 anonim válasza:
Szia!Nekünk 2 hetesen a gyerekorvos szúrta át a kis fülét, de annyira rossz lett, hogy kivettem.3 hónaposan a kozmetikus kilőtte neki.Ez már jól sikerült és humánusabb is mint a szúrás.
8/12 anonim válasza:
3. vagyok. Szerintem is kozmetikussal vagy ékszerésszel csináltasd, nagy részük normálisan, precízen, gyorsan dolgozik. Az orvost hagyd inkább az injekció szurkálásra. :)
9/12 anonim válasza:
Szia!
Kozmetikus vagyok!Azt szoktuk javasolni,hogy 3-6 hónap között!Ennek ellenére és 8 hetes lőttem ki a lányom fülcimpáját!Mert akkor még könnyű volt lefogni és nem rángatta a kis fejét!Most 3 hónapos és szerintem már nem menne olyan simán!Szóval szerintem minél hamarabb vidd el egy JÓ kozmetikába!
10/12 anonim válasza:
1 hónaposan, mind a két lányomnak, doki néni szúrta át, teljesen jó lett, én kozmetikushoz nem vinném, de ez én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!