Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem hízik a babám?

Miért nem hízik a babám?

Figyelt kérdés
Kislányom novemberben született 3390 grammal, 3290-el jöttünk ki a kórházból,és tegnap még csak 3790 grammot mértünk a dokinál.Doki kért vizeletvizsgálatot,de Ő sem érti,mert egy kiegyensúlyozott nyugodt baba, napi 6-7-szer eszik tápszert (2 hete tápszeres, előtte anyatejes volt)
2009. jan. 7. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezekszerint két hónapos és még csak 500grammot hízott?A mienk is hasonló, csak 650-et hízott.Mi még csak figyelmeztetésben részesültünk.Írhatnék neked privátban? szilva
2009. jan. 7. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
persze :)
2009. jan. 7. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat pedig tenyleg nem jol fejlodik,hany milit eszik meg?En is novemberben szultem,masfel honapos a kislanyom 3400al szuletett es 3200al hoztuk ki a korhazbol es most mar4600.Ez teljesen normalis fejlodes.Kakil rendesen a babad?
2009. jan. 7. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy "rossz" a tápszere. Esetleg nem szívódik fel belőle a tápanyag. Próbáltatot váltani???

Sztem ez felszívódási zavar lesz...

2009. jan. 7. 15:45
 5/8 A kérdező kommentje:
minden másnap kakil,pisis pelus naponta 5 és hét között van, egy evés átlagban olyan 100 és 140 ml között van.Én is gondoltam a tápszerre, de most meg kell várni a vizeletvizsgálat eredményét és attól függ majd a dolog
2009. jan. 7. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt súlyproblémánk az elején! Baktériumot találtak a vizeletében, 2 hét antibiotikum a tejcsibe és azóta semmi baja. Havonta hízik 1 kilót. Arra azért készülj fel, hogy nem lesz egyszerű kislánytól vizeletmintát venni! Mi is túl vagyunk pár próbálkozáson!
2009. jan. 7. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is tápszeres volt 6 hetes korától, és szinte semmit sem hizott, viszont nőtt cm-re, és semmi baja sem volt. már 7 éves. nem minden baba egyforma.
2009. jan. 7. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Cm.re mi is növünk, 52-vel született,most 58 cm. Lehet hülyeséget kérdezek, de ez "örökölhető"? Anyósom mondta,hogy páromnál ugyanez volt a gond és a párom a mai napig bármennyit eszik,nem hízik,ami nála ok,de egy bébinél még nem :)

Köszi a válaszokat mindenkinek

2009. jan. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!