Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol találok interneten olyan...

Hol találok interneten olyan oldalt , ahol a baba születése előtt mindent egyszerre be tudok szerezni?

Figyelt kérdés

Januárban születik a kisbabám, szeretnék megrendelni mindent amire csak szüksége lehet. Az kis ágya megjött , a pelenkázó szekrény holnap fog vagy ma.. Van már egy jó pár ruhácskája,kis picike pedikür szettje, kendője és takarója..

Olyan oldalt keresek ahol a többi dolgot meg tudom venni egyszerre, így nem kell megnéznem több száz oldalt , valamint nem kell mindennap várnom egy futárra hanem kihozza egyben .. Meg nyilván így nem kell össze vissza mászkálni és össze szedni a baba dolgokat.. Jó nyilván lessz olyan amit össze kell szedni , de akkor sem olyan mintha mindent egyszerre kellene és több száz üzletbe megkeresni mindent …

#baba #Születésrefelkeszüles
szept. 17. 05:12
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Mi a többi dolog, amire szükséged van?
szept. 17. 06:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Babakád, és ott a fürdetéshez szükséges dolgok,krémek, pelusok, előke, textil pelenka ,lázmérő stb… így amik úgy valóban lényegesek 😊
szept. 17. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Brandon
szept. 17. 06:59
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

A Brendon valóban van minden, de valószínűleg pont ezért nagyon drága is minden.

Ha spórolni akarsz egy kicsit, akkor szerintem az már nem akkora pluszmunka, ha kétfelé szeded: a nagyobb, speciálisabb dolgokat megveszed egy babaáruházban (ez lehet Brendon, de egy olcsóbb is, pl. Baby Center, Babaszafari stb.), az általánosabb dolgokat (pelenka, előke, krémek stb.) pedig mondjuk a Rossmannból. Utóbbiakat személyesen is megveheted, ha drogériaba alapból is jársz, én legalábbis szoktam :)

szept. 17. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

En Dm-bol, Brendonbol es ikeabol rendeltem amugy.

Igazabol a Brendonban van, ami draga persze, de egyebkent meg nem minden az, meg kell nezni.

Azt annyira nem ertem miert kene megnezni tobbszaz oldalt. Drogeriabol be tudsz szerezni mindent ami a babaapolashoz kell peldaul. Es ami neked a szuleshez. Ez egy.

Babakadat meg megveszed ott, ahol szimpatikus. Ez ketto.

Ennyi. :D

szept. 17. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Brendon. Ott minden van.
szept. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!