Hol találok interneten olyan oldalt , ahol a baba születése előtt mindent egyszerre be tudok szerezni?
Januárban születik a kisbabám, szeretnék megrendelni mindent amire csak szüksége lehet. Az kis ágya megjött , a pelenkázó szekrény holnap fog vagy ma.. Van már egy jó pár ruhácskája,kis picike pedikür szettje, kendője és takarója..
Olyan oldalt keresek ahol a többi dolgot meg tudom venni egyszerre, így nem kell megnéznem több száz oldalt , valamint nem kell mindennap várnom egy futárra hanem kihozza egyben .. Meg nyilván így nem kell össze vissza mászkálni és össze szedni a baba dolgokat.. Jó nyilván lessz olyan amit össze kell szedni , de akkor sem olyan mintha mindent egyszerre kellene és több száz üzletbe megkeresni mindent …
A Brendon valóban van minden, de valószínűleg pont ezért nagyon drága is minden.
Ha spórolni akarsz egy kicsit, akkor szerintem az már nem akkora pluszmunka, ha kétfelé szeded: a nagyobb, speciálisabb dolgokat megveszed egy babaáruházban (ez lehet Brendon, de egy olcsóbb is, pl. Baby Center, Babaszafari stb.), az általánosabb dolgokat (pelenka, előke, krémek stb.) pedig mondjuk a Rossmannból. Utóbbiakat személyesen is megveheted, ha drogériaba alapból is jársz, én legalábbis szoktam :)
En Dm-bol, Brendonbol es ikeabol rendeltem amugy.
Igazabol a Brendonban van, ami draga persze, de egyebkent meg nem minden az, meg kell nezni.
Azt annyira nem ertem miert kene megnezni tobbszaz oldalt. Drogeriabol be tudsz szerezni mindent ami a babaapolashoz kell peldaul. Es ami neked a szuleshez. Ez egy.
Babakadat meg megveszed ott, ahol szimpatikus. Ez ketto.
Ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!