15hónapos leesett a kanapéról?
Figyelt kérdés
Leesett a kislányom a kanapéról.picit elharapta a száját meg az egyik orrlyuka véres volt de konkrétan nem folyt az orrából vér. Szerintetek lehet valami komolyabb baja?szept. 16. 19:04
1/5 anonim válasza:
Fejét beütötte? Agyrázkódás jeleit figyeld, füle vérzik-e, hirtelen aluszékonyság, ájulás, hányás.
A vér az orrára nem a szájáról került oda?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem a szájáról került oda.
Pont azért vagyok ennyire ideges mert ő ilyenkor már alapból aludni szokott. Tehát már most is alszik úgy mint minden este.. és így nem tudom hogy figyelgessem. Az eset pedig 1 óràja volt
szept. 16. 19:13
3/5 anonim válasza:
15 hónapos, és most esett le először a kanapéról, előtte sosem volt hasonló? Szerencsés vagy😀😀 amúgy nem hinném, hogy ettől lenne bármi komolyabb baja, nem pici már annyira.
4/5 anonim válasza:
Ugyanezt gondolom, mint az előttem válaszoló, az a csoda, hogy eddig nem esett le 🤣
Valószínüleg semmi baja, ne idegeskedj. 😊
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.még azért nem vagyok nyugodt
szept. 16. 22:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!