Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ido utan mulik el, ha...

Mennyi ido utan mulik el, ha besargul a baba?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 es fel hetes,a korhazban besargult,de nem tettek feny ala,mert azt mondta a gyerekorvos,hogy nem veszelyes.Egy het utan engedtek ki a korhazbol,babam meg mindig sarga volt kicsit,de az orvos azt mondta mehetunk.A gyerekorvos 1 hete jart nalunk,es azt mondta,hogy a babam meg mindig sarga,vagyis a szeme feherje,de annak is csak a kulso sarka picit.Nekem fel se tunt,nem mintha gondatlan lennek,csak talan az elfogultsag,es a megszokas,meg amugy elso baba,nem sok tapasztalatom van.Ha jobban megnezem meg mindig sarganak tunnek egy kicsiket a szeme sarkai,de rendesen szopizik,nem aluszekony,nem nyugos.Holnap jon ismet a gyerekorvos hozzank,de felek mit fog szolni hozza,hogy meg mindig sarga egy kicsit.Ugye ez nem az en hibam?Lehet komoly baj?Nalatok hogy volt?Nagyon aggodom :((
2010. nov. 3. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia!

az én fiam volt fény alatt egy napot, de sokáig sárga volt, 1 hónapig minimum. Már 2,5 éves és remek színben van! Ne aggódj!

2010. nov. 3. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt!Remelem nem lesz semmi baj!
2010. nov. 3. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja.Arra figyelj hogy szopizzon rendesen,akkor hamar elmúlik.Nekem a kislányom majdnem 1 hónapig volt sárga,de ő sajnos 10 napig alig evett,aztán mikor elkezdtük a tápszert hamar eltünt a sárgaság is.
2010. nov. 3. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja a babádnak. Ne hagyj ki egy étkezést sem csak azért mert alszik, keltsd fel és egyen. Az én lányom 2 hónapig volt sárga. Ne aggódj üdv
2010. nov. 3. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Orulok,hogy vegre kiirtam a kerdest,legalabb kezdek megnyugodni egy kicsit.Koszonom nektek!
2010. nov. 3. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
a babám annyira besárgult a kórházban, hogy 1 hétig haza se engedtek minket, mert folyamatosan növekedett a sárgaság szintje. 1 hónapig volt még utána is sárga otthon. Igyon sokat (tejcit) mert az segít kiüríteni a sárgaságot okozó valamit..
2010. nov. 3. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem a babám kék fény alatt is volt 24 órát sokáig sárga volt a szeme fehérjénél is kb 6-7 hetesen múlt el.úgyhogy ne aggódj:)
2010. nov. 3. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom!
2010. nov. 3. 15:23
 9/12 anonim ***** válasza:

AZ én babám is sokáig sárga volt, a doki még gyógyszert is írt rá, amit NEM adtam be neki!!! Elmúlt magától.

Ne aggódj!

2010. nov. 3. 17:18
 10/12 mendy1025 ***** válasza:
Szia,az én babám is besárgult a kórházban,de nem kellett kék fény alá tenni,4 nap után mehettünk is haza,aztán 3 nap múlva vissza kellett vinni a gyerekorvoshoz a kórházba,azt mondta,majd elmúlik,kijött a háziorvos, elküldte szegénykémet VÉRVÉTELRE!,hogy jaj,ez nem jó,hogy ilyen sárga,hiába kértem,hogy ne kelljen szegénykémet elvinnem!Levették neki a vért,az eredményen csak az látszott,hogy picit ugye magasabb az érték,erre ő azt mondta,ó persze,gondolta ő hogy ennyi lesz,hiszen sárga!!!Na,ott váltottam azonnal gyerekorvost,és nem kellett vele semmit csinálni,elmúlt magától, nagyon sokáig sárga volt,kb. 2,5 hónapos koráig,persze a végén már csak a szemecskéje volt olyan:)))Egészséges 22 hónapos nagyfiú:))))
2010. nov. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!