Fiús anyukák ti hogy álltok a kukihúzással? Kell húzogatni a fitymát, hogy ne tapadjon le a babának, vagy nem?
"de kifele huzza,nem hatra, nyujtja mint a retest"
Mert van esze, ösztönösen tudja, hogy az ugyanúgy lazítja, mintha hátrafelé húzogatná.
Hátra csak mosdásnál kell, azt is magának és addig, amíg nem fáj. De az is jó ha csak áztatja a kukacot és kicsit megmozgatja.
Bátyám urológián dolgozik, 3 fia van. Egyiküket se piszkálták.
Csak 3 szabály van: 1, popsikrém, főleg a hámosító mellőzése míg pelenkás; 2, sok szellőztetés, 3, hagyni szabadon molyolni a gyereket. Nem rászólni.
Mi is ezt követtük. 5 éves státuszon nézték először, addig nem is kell és teljesen rendben van.
Én is voltam here és fitymavizsgálaton kb. 5-6 éves koromban anyukámmal, emlékszem, hogy milyen trauma volt nekem.
Ma is fülembe csengenek a doktornő vagy védőnő kedves szavai: majd otthon húzogasd...
Anyámat nem érdekelte, gondolom prűd volt ehhez, én meg nem igazán értettem miért is kéne húzogatni, úgyhogy 13-14 éves koromig elég szűk is volt a fitymám.
Emlékszem, hogy egy évvel idősebb cimborám mesélte, hogy ő valami hormoninjekciót is kapott kicsi korában, aztán amikor 13-14 éves korunkban méregettük a szerszámokat és a heréket, neki a szerszáma is és a heréi is jóval nagyobbak voltak már...
5/22.Ostoba, segfej vagy.Igen is meg kell nézni , hogy nincs-e fitfymaszűkülete.Ha van műtetni kell!A herét is meg kell nézni, hogy lejött-e rendesen.Ha nem az is műtétet kiván.
Természetesen nem napi rendszeressêggel, de 4-5 éves koráig, vagy 3-4 szer.
"A pisi kijon sugarban, nem huzhato hatra semennyire sem. 5 eves lesz hamarosan. Nem tudom hogy ez mennyire normalis."
Elmész dokihoz és megmondja.
Feltéve, hogy nem vagy oltástagadó és nem fénnyel eteted a gyermekedet, mint néhányan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!