Akik nincsenek anyagilag eleresztve, hónapról-hónapra élnek! Tesztek félre gyógyszerre?
sokan vagyunk igy, elmaradt szamlakkal es nelkulozessel elunk, de karpotol a mosoly a babaink arcan
fel a fejjel lanyok
Én úgy csinálom, hogy dobálok időnként perselybe 100-ast, 50-est, 200-ast:) Mikor épp melyik van a tárcámban, hetente egyszer. Ritkán kell hozzányúlni, de egy-két ezer így is összejön havonta. Próbáljátok ki, mert heti 2-300 Ft-ot nem érez meg az ember, mégis milyen jó, hogy van hová nyúlni, ha nagyon kell:)
Lehet dedós módszer, de nekem bevált:)
Se gyógyszerre, se semmire. Ma 3315.- forint fizetés jött a számlámra, férjem fizuja elmegy hitelre. Azt hiszem hétfőn felvom a gazdaságist, hogy menjen valahova.
De férjemmel arról szoktunk ábrándozni, ha nem lenne hitelünk, tudnánk félretenni a kicsinek, néha kirándulnánk, nem lenne gond a mindennapokhoz szükséges dolgok előteremtése. De az még 16 év...
Sajnos mi is igy vagyunk,h nincs miböl félretenni,de a kisfiam mosolya mindennél többet ér,neki mindig megvan minden,arra figyelünk,mi meg nélkülözünk,és ha ugy lenne,h gyógyszerre kellene hirtelen akkor én is inkább nem eszek,de neki megveszem!
Hát ez van sajnos!
Fe a fejjel mindenkinek,reméljük lesz még jobb is egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!