Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nincsenek anyagilag...

Akik nincsenek anyagilag eleresztve, hónapról-hónapra élnek! Tesztek félre gyógyszerre?

Figyelt kérdés
Elég rosszul állunk mostanában.Hónapról-hónapra élünk, sőt néha szinte nem is marad semmi hó végére.
2010. nov. 3. 12:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem marad semmi következő hónapra, tehát éppen elég a pénzünk.
2010. nov. 3. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudunk félretenni, mivel nincs miből. Érted... Szóval ha megbetegszik a fiam, akkor inkább nem eszek 2 napig. Sajna ez a nyomasztó helyzet.
2010. nov. 3. 12:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Mi sem tudunk félre tenni sajnos, úgy vagyok mint te kedves első. De imádjuk a kisfiunkat. Ha minden kötél szakad, akkor anyáéktól tudunk kérni. Bár ez csak 1x fordult még elő.20 hónaposak vagyunk.
2010. nov. 3. 12:20
 4/12 anonim ***** válasza:

sokan vagyunk igy, elmaradt szamlakkal es nelkulozessel elunk, de karpotol a mosoly a babaink arcan

fel a fejjel lanyok

2010. nov. 3. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csinálom, hogy dobálok időnként perselybe 100-ast, 50-est, 200-ast:) Mikor épp melyik van a tárcámban, hetente egyszer. Ritkán kell hozzányúlni, de egy-két ezer így is összejön havonta. Próbáljátok ki, mert heti 2-300 Ft-ot nem érez meg az ember, mégis milyen jó, hogy van hová nyúlni, ha nagyon kell:)

Lehet dedós módszer, de nekem bevált:)

2010. nov. 3. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Se gyógyszerre, se semmire. Ma 3315.- forint fizetés jött a számlámra, férjem fizuja elmegy hitelre. Azt hiszem hétfőn felvom a gazdaságist, hogy menjen valahova.

De férjemmel arról szoktunk ábrándozni, ha nem lenne hitelünk, tudnánk félretenni a kicsinek, néha kirándulnánk, nem lenne gond a mindennapokhoz szükséges dolgok előteremtése. De az még 16 év...

2010. nov. 3. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
minden tiszteletem azoké,akik így élnek,és mindent megtesznek,hogy a baba ne szenvedjen hiányt semmiben.Én nem vagyok szerencsére ebben a helyzetben,de átérzem.tegnap 5000-et hagytam a gyógyszertárban,nem tudom mi lett volna,ha nincs rávaló
2010. nov. 3. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mi is igy vagyunk,h nincs miböl félretenni,de a kisfiam mosolya mindennél többet ér,neki mindig megvan minden,arra figyelünk,mi meg nélkülözünk,és ha ugy lenne,h gyógyszerre kellene hirtelen akkor én is inkább nem eszek,de neki megveszem!

Hát ez van sajnos!

Fe a fejjel mindenkinek,reméljük lesz még jobb is egyszer!

2010. nov. 3. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
12046-os vagyok, azt nem írtam, h suliban tanítok, ezért a gazdaságis...:)
2010. nov. 3. 12:53
 10/12 A kérdező kommentje:
12.38-asnak. Kifogom próbálni, perselyünk is van, meg most apró is a pénztárcámba.
2010. nov. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!