Honnan lehet megkülönböztetni a 3 napos láz kiütéseit és a kapott gyógyszerre esetleg jelentkező kiütéseket? Melyik milyen?
Én úgy tudom, hogy az allergiás kiütés az kidomborodik, ha csukott szemmel végighúzod a kezed rajta, akkor is érzed. Viszont a lázkiütést sajnos nem tudom milyen. Szerintem legjobb, ha megmutatod dokinak.
Nekünk is volt ilyesmi, de az nem domborodott ki és az kiderült, hogy az az összeszedett vírustól volt, az egyáltalán nem domborodott ki és apró kis alaktalan foltok voltak.
a 3napos lázkiütés nem domborodik ki, hanem csak piros foltos lesz a baba bőre. Nekünk a fejtetőnél kezdődött és úgy húzódott szépen lefelé, arc, nyak, hát teljesen a fenékig, de a mellkasa csak kb. a melléig volt foltos, a karja és a lábai egyáltalán nem.
Abban pedig teljesen igaza van az előttem szólónak, hogy ez olyankor jelentkezik amikor már nincs se láz, se hőemelkedés. Egyik nap még van, a másik nap nincs, csak jönnek a foltok, 2-3 nap alatt el is múlnak.
De a biztonság kedvéért mutasd meg az orvosnak, mert lehet, hogy másnál másmilyen ez a pötty. Nekünk azt mondta a doki, hogy van olyan, akinél pont úgy néz ki, mint az allergiás pötty, ezért nehéz eldönteni, hogy akkor most melyik is.
Köszönöm a válaszokat!
Látta a doki, egy másodpercre ránézett, azt mondta allergia, ja és kb. 5 méterre álltunk tőle, nem is kellett bemenni, csak az ajtóban mutassam meg. Háááát lehet, hogy dokit fogok váltani.Lázas lett, nem folyt az orra, nem köhögött. A doki szerint piros volt a torka,/jön a foga is/ ezért írt egy gyógyszert. Eltűnt a láz, utána jöttek a foltok. Neki a hasától indult a mellkasa felé. Ezért gyanús nekem, hogy nem allergia. Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!